Chios
Evdilos
Färjor till Ikaria
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Chios till Evdilos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Chios och Evdilos. Sträckan mellan Chios och Evdilos trafikeras av Hellenic Seaways. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Chios och Evdilos.

Tidtabeller Chios till Evdilos

Färjor mellan Chios och Evdilos avgår vanligtvis från Chios, ca 10:15. Överfarten tar ungefär 6h 15m.

Färjepriser mellan Chios och Evdilos

Priserna på en överfast från Chios till Evdilos varierar oftast mellan 207kr och 1367kr*. Genomsnittspriset är 525kr*. De billigaste priserna mellan Chios och Evdilos är ca 221kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 332kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3257kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Evdilos och Chios?

Det är ungefär 45.9 miles (73.8km) eller 39.8 sjömil mellan Chios och Evdilos.

Kan jag resa med bil mellan Chios och Evdilos?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Chios och Evdilos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Chios och Evdilos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Hellenic Seaways mellan Chios och Evdilos.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Egeiska öarna till Ikaria
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Chios till Evdilos?

Färjeresan från Chios till Evdilos tar ungefär 6h 15m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Chios - Evdilos?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Chios och Evdilos, dessa är
  • Hellenic Seaways

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Chios - Evdilos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Chios - Evdilos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Chios - Evdilos?

Ja, mellan Chios - Evdilos kan du resan utan bil med
  • Hellenic Seaways

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Chios - Evdilos?

Ja, du kan resa med bil mellan Chios - Evdilos med
  • Hellenic Seaways

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Chios - Evdilos?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Hellenic Seaways

Guide till Chios

Chios är den femte största av de grekiska öarna i Egeiska havet och ligger cirka 7 km utanför den anatoliska kusten och separeras från Turkiet av Chios Strait. Chios stad är uppbyggd kring den gamla hamnen och det medeltida slottet, som byggdes under venetianskt och ottomanskt styre, med några lämningar som hittats och daterats till 2000 f Kr. Besöksattraktioner värda ett besök på ön är bl.a. Chios bysantinska museum, det arkeologiska museet i Chios, dess medeltida byar och 1100-talsklostret Nea Moni, som finns på UNESCO: s världsarvslista.

Chios är en bergig ö. Några dalar bildas i södra och östra delarna av ön. Pelineo Mountain ger utsikt över den norra delen av ön, med den högsta toppen, Profitis Helias, på 1,297 m. Ön är känd för sina pittoreska landskap och för sitt medelhavsklimat, med milda vintrar och låg nederbörd på sommaren.

Chios, och de övriga öarna i östra Egeiska havet, är generellt förbundna till hamnarna i Pireus och Rafina, Kykladerna inklusive Syros, Tinos, Mykonos och Andros och även till ön Rhodos. Din resa till och från ön kommer att vara antingen med vanlig färja eller Highspeed färja med restider på mellan 5 1/2 timmar och 9 1/2 timmar beroende på rederiet och resväg.


Guide till Evdilos

Byggt som en amfiteater Evdilos ligger i är i den norra delen av den grekiska ön Ikaria som ligger i Nord Egeiska havet. Det ligger ca 40 km nordväst om Agios Kirikos. Det är en relativt ny badort byggdes efter 1830 då pirater funnits ute på ön. Evdilos var ett tillfälligt kapital före Agios Kirikos under andra turkiska ockupationen mellan 1834-1912. Namnet betyder synligt och fritt återges öppna horisonten. Idag är det den andra porten och huvudstad på ön, och centrum för norra, mellersta och västra Ikaria. Tillsammans med bosättningarna i Arethousa, Dafni, Karavostamo, Manganitis och Frandato, bildar den gemenskap av Evdilos med cirka 2.400 fasta invånare.

När det kommer till tät vegetation, höga berg, förtrollande floder eller spektakulära raviner, har Ikaria definitivt rätt plats att vara. Men det är inte mindre sant när det kommer till stränder också. Sandy eller steniga, populär eller isolerat, lättillgänglig eller icke bil-tillgängliga sådana, med eller utan mat och dryck faciliteter finns det något för alla.


Chios till Evdilos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/04/2024 och 2024-04-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Hellenic Seaways 10:40 16:40 6 timmar Mån

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.