Färja från Pireus till Agistri Myli

Pireus Agistri Myli-rutten går mellan Aten och Grekland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Hellenic Seaways trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 55 minuter när Aegean Flying Dolphins servicen kör upp till 6 gånger per dag med en resetid från 50 min.

Det finns totalt 10 linjer att välja på dag om du vill åka Pireus Agistri Myli-rutten mellan Aten och Grekland. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Pireus och Agistri Myli

  • Hellenic Seaways
    • Avgår 4 gånger per dag 55 min
    • Få pris
  • Aegean Flying Dolphins
    • Avgår 6 gånger per dag 50 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Pireus Agistri Myli

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.