COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Katapola - Koufonissi är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Katapola till Koufonissi färjealternativ

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Katapola och Koufonissi

  • 7 Sailings Weekly 25 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 30 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 30 min
  • Get price

Färja från Katapola till Koufonissi

Katapola Koufonissi-linjen går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Blue Star Ferries kör upp till 7 gånger vecka, SeaJets 2 gånger per vecka & Golden Star Ferries kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 16 avgångar vecka på sträckan Katapola Koufonissi mellan Kykladerna och Kykladerna ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Katapola

Katapola är den största färjehamn på ön Amorgos - längst öster om den grekiska Kykladerna ögruppen, och är den närmaste ön till den intilliggande Dodekanesos ögruppen.


Guide till Koufonissi

Den grekiska ön Koufonisia består av två öar, och är beläget öster om ön Naxos och väster om ön Amorgos. Öarna kallas Pano Koufonisi och Kato Koufonisi, och de är åtskilda av en smal 200 m brett sund. De kallades Koufonisia [menande Hollow öar] på grund av de stora grottor som gav intrycket att pirater som tittade på dem på avstånd såg det ut som att öarna var ihåliga! Nära kan besökare kunnaatt se övergivna ön Keros som har utsetts till en arkeologisk plats under beskydd, som stora kykladiska artefakter har grävts fram där många gånger.

Av de två öar som utgör Koufonissi är Pano Koufonisi den enda en som bebos. Ön är en favoritdestination för besökare som vill bara koppla av på skyddade gyllene sandstränder, eller längs med mindre naturliga pooler av turkost vatten, eller för att festa i den ursprungliga "ön sätt" med skaldjur färsk från havet.