Färja från Koufonissi till Katapola

Koufonissi Katapola-rutten går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Blue Star Ferries trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per vecka med en restid på runt 25 minuter när SeaJets servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 30 min.

Det finns totalt 11 linjer att välja på vecka om du vill åka Koufonissi Katapola-rutten mellan Kykladerna och Kykladerna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Koufonissi och Katapola

  • Blue Star Ferries
    • 4 avgångar per vecka 25 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 avgångar per vecka 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Koufonissi Katapola

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Koufonissi Katapola-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Koufonissi

Koufonisia är en grekisk ö som ligger i Kykladernas ögrupp och ingår i kommunens Naxos och Lesser Kykladerna. Koufonisia består av tre större öar, Kato (Nedre) och Pano (övre) Koufonisi, och Keros. Geografiskt är det beläget på den sydöstra sidan av Naxos och på den västra sidan av Amorgos. Obebodda Keros är en skyddad arkeologisk plats från vilken ett stort antal fornkykladiska konstverk har grävts fram på 2000-talet. Kato Koufonisi ligger intill Pano Koufonisi, Shoinousa och Keros och är näst intill obebodd. Den mest karakteristiska åsynen av ön är den lilla kyrkan Panagia är byggd på piren, på toppen av antika ruiner. Endast fiske- och turistbåtar förankrar i den lilla, pittoreska hamnen. Pano Koufonisi är den minsta och mest tätbefolkade ön i Kykladerna gruppen. Den vita väderkvarnen på östra sidan av hamnen välkomnar besökare när de anländer till ön. Avvecklingen av Chora på den sydvästra kusten av Koufonisi är ett typiskt exempel på kykladisk arkitektur.