Spetses
Porto Heli
Färjor till Grekland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Spetses - Porto Heli är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Spetses till Porto Heli

Spetses Porto Heli-rutten går mellan Saroniska och Grekland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Hellenic Seaways trafikerar den här sträckan upp till 6 gånger per dag med en restid på runt 10 minuter när Hellenic Seaways servicen kör upp till 6 gånger per dag med en resetid från 10 minuter.

Det finns totalt 12 linjer att välja på dag om du vill åka Spetses Porto Heli-rutten mellan Saroniska och Grekland. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Spetses till Porto Heli färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Saroniska till Grekland
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Spetses till Porto Heli?

  Färjeresan från Spetses till Porto Heli tar ungefär 10m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Spetses till Porto Heli?

  Priserna för färjan mellan Spetses - Porto Heli varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Spetses - Porto Heli?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Spetses och Porto Heli, dessa är
  • Hellenic Seaways
  • Hellenic Seaways
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Spetses - Porto Heli?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Spetses - Porto Heli, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Spetses - Porto Heli?

  Ja, mellan Spetses - Porto Heli kan du resan utan bil med
  • Hellenic Seaways
  • Hellenic Seaways
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Spetses - Porto Heli?

  Ja, du kan resa med bil mellan Spetses - Porto Heli med
  • Hellenic Seaways
  • Hellenic Seaways
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Spetses - Porto Heli?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Hellenic Seaways
  • Hellenic Seaways
 • Vad är avståndet från Spetses till Porto Heli?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Spetses och Porto Heli.

Guide till Spetses

Spetses är en grekisk ö i Saroniska ögruppen. Under antiken hette ön "Pityonissos" och "Pityousa" från det gamla grekiska ordet "Pitys", som betyder tall. Namnet "Spetses" kom från venetianarna som brukade kalla det "Isola di Spezzie" som betyder ön av aromer (kryddor). Öns största stad kallas också Spetses och är ovanlig i det att privata fordon inte är tillåtna inom stadens gräns. Därför promenerar de flesta människor, eller åker häst och vagn, motorcykel eller cyklar. Stränder närmast staden inkluderar Agios Mamas i centrum av staden; och Kaiki (tidigare College) strand 1 km till nordväst och Agia Marina 2 km söderut, som båda erbjuder vattensporter. Offentliga bussar kan tas för att nå stränderna längre bort. Dessa inkluderar stränderna i Zogeria, Agioi Anargiroi och Agia Paraskevi.

På medeltiden blomstrade öns handel och lokalbefolkningen konstruerade eleganta herrgårdar som står kvar än i dag. Spetses är också en populär helgdestination på grund av dess närhet till Aten.


Guide till Porto Heli

Ligger på den östra sidan av Peloponnesos i Grekland är Porto Heli en liten kuststad med stor hamn som ligger på Argolic viken. Hamnen är en frekvent förtöjning plats för fiskebåtar och båtar i sommar, vilket ger Porto Heli en kosmopolitisk atmosfär. Det finns ett par organiserade stränderna i Porto Heli men de flesta är små avskilda vikar som har en avkopplande atmosfär. Staden och omgivningarna är ett populärt resmål för familjer och får många besökare från Aten som har fritidshus där. Läget är bekvämt för resor till Ancient Epidauros Poros Ermioni Mykene och Nafplion. Från den lilla hamnen i Costa Nära Porto Heli det finns mycket frekventa båtar till ön Spetses.

Argolic viken är en avgrund av Egeiska havet utanför den östra kusten av Peloponnesos Grekland. Det är ca 50 km lång och 30 km bred med sin största hamn Nafplio beläget vid dess nordvästra ände. Vid ingången till bukten är ön Spetses. Denna klyfta och dess öar kombineras ibland med Saroniska bukten och Saroniska öarna med resultatet kallas Argo-Saroniska bukten och Argo-Saroniska öarna.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.