Syros
Tinos
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Syros till Tinos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 7 avångar i veckan mellan Syros och Tinos. Denna sträcka trafikeras av 3 rederier, Blue Star Ferries, Minoan Lines & SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Syros och Tinos.

Tidtabeller Syros till Tinos

Färjor mellan Syros och Tinos avgår vanligtvis från Syros, ca 12:00. Överfarten tar ungefär 35m.

Färjepriser mellan Syros och Tinos

Priserna på en överfast från Syros till Tinos varierar oftast mellan 258kr och 677kr*. Genomsnittspriset är 433kr*. De billigaste priserna mellan Syros och Tinos är ca 55kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 379kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1151kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Tinos och Syros?

Det är ungefär 17.5 miles (28.1km) eller 15.2 sjömil mellan Syros och Tinos.

Kan jag resa med bil mellan Syros och Tinos?

Ja, med Blue Star Ferries, Minoan Lines, SeaJets kan du resa med bil på sträckan mellan Syros och Tinos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Syros och Tinos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Syros och Tinos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries, Minoan Lines, SeaJets mellan Syros och Tinos.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Syros - Tinos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 3
Operatörer Blue Star Ferries, Minoan Lines & SeaJets
Genomsnittligt pris 449 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 7
Genomsnittlig seglingstid 35m
Snabbaste seglingstid 30m
Första färjan 12:00
Sista färjan 19:00
Avstånd 15 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Syros till Tinos?

Färjeresan från Syros till Tinos tar ungefär 27m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Syros till Tinos?

Priserna för färjan mellan Syros - Tinos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 38 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Syros - Tinos?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Syros och Tinos, dessa är
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Syros - Tinos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Syros - Tinos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Syros till Tinos?

Det är uppskattningsvis 15 sjömil mellan Syros och Tinos.

Så tycker våra kunder om Färjor från Syros till Tinos

 • "Fin resa till Pireus till Naxos"

  Resan fungerade jättebra. Enligt tidtabell. Vi hade förbokade biljetter som vi löste in på kontoret i Pireus. Enkelt och inget krångel. Vackert på Egeiska havet med iskaffe och bokläsning. Möjligen kan man tänka en tanke på att så många människor står samlade på nedre bildäck innan angörande i hamn i händelse av ett missöde.

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig resa!"

  Precis som att åka Gotlandsfärjan! Punktligt, fräscht, vill man garanteras sittplats så boka annars finns gott om sittplats utomhus eller i någon av cafeerna. Det går även att boka sittplats ombord (om det finns ledigt) Något trist utbud på mat (precis som på gotlandsfärjan ;-) I övrigt en mycket trevlig resa.

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa med blue Star Ferries"

  Allt fungerade som det ska beställde och betalade resan via internet, fick en bekrätelse själva biljetten hämtade jag ut på biljettkontoret vid resp hamn. Ombord var det rent och snyggt många barer.

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Syros

Syros är en grekisk ö som ligger i Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Ön ligger cirka 145 km sydost om Aten. Det finns tecken på att ön varit bebodd sedan 3000-talet f.Kr. i regionerna Halandriani och Kastri. Resultat visar att det måste ha varit ett laboratorium för metallarbeten på ön, som hade handelsförbindelser med Mindre Asien. på 600-talet f.Kr. var Syros ockuperat av Samianer och många Samos "invånare flyttade till ön. På den tiden föddes den viktiga läkaren och filosofen Pherecydis Syros och några år senare åkte han till Samos och blev lärare i Pythagoras.

Syros är inte bara en vacker ö, men en ö med en levande kultur och en stark passion för konst. Besökare bör därför inte försumma att besöka öns museer och gallerier, men bör också ta sig tid att strosa runt de pittoreska gatorna i de traditionella byarna, och utforska de vackra stränderna och imponerande grottorna.

Syros är ansluten till Pireus med konventionell färja och höghastighetsfärja, och till Rafina med höghastighetsfärja. Överfarten från Pireus tar ca 4 timmar med konventionell färja och 2 timmar och 30 minuter med snabbfärja. Från Rafina tar överfarten cirka 1 timme och 30 minuter. Syros är också ansluten med konventionell färja eller höghastighetsfärja till alla Kykladerna och även Kreta, Dodekaneserna, Thessaloniki och Skiathos.


Guide till Tinos

Den grekiska ön Tinos ligger i norra delen av Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Tinos är perfekt för avkopplande familjesemester där stränderna är lugna och sandiga, omgivna av många turistanläggningar och boende. De mest traditionella byarna i inlandet och är kända för sin pittoreska arkitektur. Pyrgos är den mest karakteristiska byn med en lång tradition av marmorcarving. Ön är också en speciell plats för grekerna då det är hem till kyrkan Panagia (Virgin) ansåg beskyddare av landet, och inuti kyrkan finns en mirakelikon. Denna kyrka tar emot tusentals pilgrimer året runt, särskilt den 15 augusti.

Tinos är ansluten med båt till hamnarna i Pireus och Rafina och även till öarna Andros, Syros och Mykonos, och nästan alla av de kykladiska öarna.


Syros till Tinos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 20/05/2024 och 2024-05-26


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 12:00 12:35 35 minuter Varje dag
Blue Star Ferries 19:00 19:50 50 minuter Tors

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.