Rhodos
Vathi
Färjor till Samos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Rhodos till Vathi

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 2 avångar i veckan mellan Rhodos och Vathi. Sträckan mellan Rhodos och Vathi trafikeras av Hellenic Seaways. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Rhodos och Vathi.

Tidtabeller Rhodos till Vathi

Färjor mellan Rhodos och Vathi avgår vanligtvis från Rhodos, ca 16:00. Överfarten tar ungefär 9h 9m.

Färjepriser mellan Rhodos och Vathi

Priserna på en överfast från Rhodos till Vathi varierar oftast mellan 663kr och 2652kr*. Genomsnittspriset är 1584kr*. De billigaste priserna mellan Rhodos och Vathi är ca 663kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1543kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2504kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Vathi och Rhodos?

Det är ungefär 118.5 miles (190.7km) eller 103.0 sjömil mellan Rhodos och Vathi.

Kan jag resa med bil mellan Rhodos och Vathi?

Ja, med Hellenic Seaways kan du resa med bil på sträckan mellan Rhodos och Vathi. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Rhodos och Vathi.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Rhodos och Vathi?

Ja, fotpassagerare kan resa med Hellenic Seaways mellan Rhodos och Vathi.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Dodekanisos till Samos
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Rhodes - Vathi Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Hellenic Seaways
Genomsnittligt pris 1632 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 2
Genomsnittlig seglingstid 9h 9m
Snabbaste seglingstid 8h 10m
Första färjan 16:00
Avstånd 103 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Rhodos till Vathi?

Färjeresan från Rhodos till Vathi tar ungefär 8h 10m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Rhodos till Vathi?

Priserna för färjan mellan Rhodos - Vathi varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 137 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Rhodos - Vathi?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Rhodos och Vathi, dessa är
  • Hellenic Seaways

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Rhodos - Vathi?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Rhodos - Vathi, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Rhodos - Vathi?

Ja, mellan Rhodos - Vathi kan du resan utan bil med
  • Hellenic Seaways

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Rhodos - Vathi?

Ja, du kan resa med bil mellan Rhodos - Vathi med
  • Hellenic Seaways

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Rhodos - Vathi?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Hellenic Seaways

Vad är avståndet från Rhodos till Vathi?

Det är uppskattningsvis 103 sjömil mellan Rhodos och Vathi.

Guide till Rhodos

Rhodos är en grekisk ö som ligger i östra Egeiska havet och är den största av Tolvöarna. Ön ligger nordöst om ön Kreta och sydost om den grekiska huvudstaden Aten. Den ligger också strax utanför kusten i Turkiet. Huvudstaden på ön kallas också Rhodos. Utanför staden Rhodos finns massor med små byar och badorter, bland dem Faliraki, Lindos, Kremasti, Haraki, Pefkos, Archangelos, Afantou, Koskinou, Embona (Attavyros), Paradisi och Trianta (Ialysos).

När du ankommer till en av de största medeltida städerna i Europa genom Gate of Freedom, blir det snart uppenbart att Gamla stan i Rhodos är en mosaik av olika kulturer och civilisationer. Sällan har en besökare chansen att promenera inom medeltida murar och utforska tjugofyra århundraden av historia. De fascinerande medeltida fästningsliknande byggnaderna, bastionerna, murarna, grindarna, smala gränderna, minareterna, gamla husen, fontänerna, lugna och livliga torgen gör att det känns som om du har klivit tillbaka till medeltiden.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga avgångar till Pireus, genom konventionella och höghastighetsbåtar. Under sommarmånaderna är Rhodos också ansluten till resten av de Dodekanesiska öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Guide till Vathi

Samos Town, eller Vathi, är huvudstad i den grekiska ön Samos, som ligger i norra Egeiska havet. Staden är belägen i den östra delen av ön och är byggd runt en hästsko-formad vik. Den gamla staden, Ano Vathi, är byggd som en amfiteater runt naturhamnen som är den största hamnen på ön. Besökare bör ta en promenad runt de smala gatorna i Vathi som har neoklassiska byggnader, ett arkeologiskt museum och butiker fyllda med autentiska hantverk och fina smycken. Alternativt kan du koppla in de autentiska tavernor och kaféer (kafenion) ligger runt viken. I de undantags Archaeological Museum besökare hittar den största bevarade exemplet på kouros skulptur. Den traditionella gamla staden kommer att förtrolla sina besökare med terrasse gator, venetiansk stil herrgårdar och gamla tid tavernor.

Från stadens hamn, fungerar färjetrafiken till det grekiska fastlandet och till många andra grekiska öar med konventionella och hög hastighet färjor. Destinationer inkluderar Pireus, Icaria, Chios, Mytiline, Kykladerna, öarna i North Aegean och Dodekanisos.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.