Syros
Mytilene
Färjor till Lesbos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Syros till Mytilene

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 2 i veckan mellan Syros och Mytilene. . Sträckan mellan Syros och Mytilene trafikeras av Hellenic Seaways. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Syros och Mytilene.

Tidtabeller Syros till Mytilene

Den tidigaste färjan mellan Syros och Mytilene avgår vanligtvis från Syros ca 18:55. I genomsnitt tar en överfart 12h 35m, som snabbast tar rutten ungefär 12h 20m.

Färjepriser mellan Syros och Mytilene

Priserna på en överfast från Syros till Mytilene varierar oftast mellan 699kr och 5023kr*. Genomsnittspriset är 2364kr*. De billigaste priserna mellan Syros och Mytilene är ca 712kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1223kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5023kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Mytilene och Syros?

Det är ungefär 152.5 miles (245.4km) eller 132.5 sjömil mellan Syros och Mytilene.

Kan jag resa med bil mellan Syros och Mytilene?

Ja, med Hellenic Seaways kan du resa med bil på sträckan mellan Syros och Mytilene. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Syros och Mytilene.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Syros och Mytilene?

Ja, fotpassagerare kan resa med Hellenic Seaways mellan Syros och Mytilene.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Lesbos
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Syros - Mytilene Sammanfattning av rutt
Avgångsland Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Hellenic Seaways
Genomsnittligt pris 2442 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 2
Genomsnittlig seglingstid 12h 35m
Snabbaste seglingens längd 12h 20m
Första färjan 18:55
Sista färjan 20:10
Avstånd 132 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Syros till Mytilene?

Färjeresan från Syros till Mytilene tar ungefär 12h 15m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Syros till Mytilene?

Priserna för färjan mellan Syros - Mytilene varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 201 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Syros - Mytilene?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Syros och Mytilene, dessa är
  • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Syros - Mytilene?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Syros - Mytilene, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Syros - Mytilene?

Ja, mellan Syros - Mytilene kan du resan utan bil med
  • Blue Star Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Syros - Mytilene?

Ja, du kan resa med bil mellan Syros - Mytilene med
  • Blue Star Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Syros - Mytilene?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Blue Star Ferries

Vad är avståndet från Syros till Mytilene?

Det är uppskattningsvis 132 sjömil mellan Syros och Mytilene.

Guide till Syros

Syros är en grekisk ö som ligger i Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Ön ligger cirka 145 km sydost om Aten. Det finns tecken på att ön varit bebodd sedan 3000-talet f.Kr. i regionerna Halandriani och Kastri. Resultat visar att det måste ha varit ett laboratorium för metallarbeten på ön, som hade handelsförbindelser med Mindre Asien. på 600-talet f.Kr. var Syros ockuperat av Samianer och många Samos "invånare flyttade till ön. På den tiden föddes den viktiga läkaren och filosofen Pherecydis Syros och några år senare åkte han till Samos och blev lärare i Pythagoras.

Syros är inte bara en vacker ö, men en ö med en levande kultur och en stark passion för konst. Besökare bör därför inte försumma att besöka öns museer och gallerier, men bör också ta sig tid att strosa runt de pittoreska gatorna i de traditionella byarna, och utforska de vackra stränderna och imponerande grottorna.

Syros är ansluten till Pireus med konventionell färja och höghastighetsfärja, och till Rafina med höghastighetsfärja. Överfarten från Pireus tar ca 4 timmar med konventionell färja och 2 timmar och 30 minuter med snabbfärja. Från Rafina tar överfarten cirka 1 timme och 30 minuter. Syros är också ansluten med konventionell färja eller höghastighetsfärja till alla Kykladerna och även Kreta, Dodekaneserna, Thessaloniki och Skiathos.


Guide till Mytilene

Den antika grekiska staden Mytilene är huvudstaden och hamnen på ön Lesbos som ligger i nordöstra Egeiska havet. I det ögonblick du anländer till den stora porten kommer staden Mytilene vinna ditt hjärta med sin känsla av det ljuva livet. Öns huvudstad byggdes på sju kullar och krönt av Gateluzzi fästningen har viktiga funktioner bevarade från sin strålande förflutna och dess enastående kulturhistoria. Det är en livlig stad med ett livligt nattliv och Mytilene uppfyller alla behov och önskan i form av hotell, restauranger och rekreation.

Dess emblem är den majestätiska Gateluzzi slottet kyrkan Agios Therapon med sin imponerande kupol och vid kanten av hamnen Frihetsgudinnan. En klassisk mötesplats för lokalbefolkningen är området runt Sappho Torget och den andra hälften av hästskon på den nya södra hamnen med sina trendiga barer och kaféer som drar publik från första sak på morgonen.

Mytilene har en hamn med färjor till de närliggande öarna Lemnos Chios och Ayvalik och ibland Dikili i Turkiet. Hamnen tjänar också fastlands städerna Pireus Aten och Thessaloniki.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.