Färja från Porto Heli till Poros

Porto Heli Poros-rutten går mellan Grekland och Saroniska. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Blue Star Ferries. Färjor avgår upp till 28 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 5 minuter.

Färjetrafiken på Porto Heli Poros-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Porto Heli och Poros

  • Blue Star Ferries
    • Avgår 4 gånger per dag 2 tim 5 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Porto Heli Poros

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Porto Heli

Porto Heli (eller Portocheli eller Porto Cheli) är en semesterort som ligger i den sydöstra delen av Argolis i Grekland. Staden ligger i viken i Argolic Gulf, cirka 6 km söder om Kranidi och 40 km sydöst om Nafplio. Den grekiska ön Spetses ligger ca 6 km utanför kusten i Portocheli. Stadens hamn är en frekvent förtöjningsplats för fiskebåtar och lustjakter under sommaren, vilket ger Portocheli en kosmopolitisk atmosfär. Det finns ett par organiserade stränder i staden men de flesta är små avskilda vikar med en avkopplande atmosfär. Den är ett vanligt resmål för familjer, och besöks frekvent under sommaren av atenarna som har fritidshus där. Platsen är praktisk för bilresor till Ancient Epidaurus, Poros, Ermioni, Mykene och Nafplion.

Argolic viken är en avgrund av Egeiska havet utanför den östra kusten av Peloponnesos, Grekland. Den är ca 50 km lång och 30 km bred med dess största hamn, Nafplio, belägen i dess nordvästra ände. Vid ingången till bukten ligger ön Spetses. Denna klyfta och dess öar kombineras ibland med Saroniska bukten och Saroniska öarna, och kallas då Argo-Saroniska bukten och Argo-Saroniska öarna.

Det finns färjeförbindelser från Portocheli till öarna Spetses, Hydra och Poros, samt till Ermioni och Pireus.