COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Porto Heli - Poros är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Grekland till Saroniska

Rederier som åker mellan Porto Heli och Poros

    • 8 Sailings Daily 2 hr 5 min
    • Get price

Färja från Porto Heli till Poros

Porto Heli Poros-rutten går mellan Grekland och Saroniska och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Hellenic Seaways trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 2 timmar 5 minuter när Hellenic Seaways servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 2 timmar 5 minuter.

Det finns totalt 56 linjer att välja på vecka om du vill åka Porto Heli Poros-rutten mellan Grekland och Saroniska. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Porto Heli

Porto Heli (eller Portocheli eller Porto Cheli) är en semesterort som ligger i den sydöstra delen av Argolis i Grekland. Staden ligger i viken i Argolic Gulf, cirka 6 km söder om Kranidi och 40 km sydöst om Nafplio. Den grekiska ön Spetses ligger ca 6 km utanför kusten i Portocheli. Stadens hamn är en frekvent förtöjningsplats för fiskebåtar och lustjakter under sommaren, vilket ger Portocheli en kosmopolitisk atmosfär. Det finns ett par organiserade stränder i staden men de flesta är små avskilda vikar med en avkopplande atmosfär. Den är ett vanligt resmål för familjer, och besöks frekvent under sommaren av atenarna som har fritidshus där. Platsen är praktisk för bilresor till Ancient Epidaurus, Poros, Ermioni, Mykene och Nafplion.

Argolic viken är en avgrund av Egeiska havet utanför den östra kusten av Peloponnesos, Grekland. Den är ca 50 km lång och 30 km bred med dess största hamn, Nafplio, belägen i dess nordvästra ände. Vid ingången till bukten ligger ön Spetses. Denna klyfta och dess öar kombineras ibland med Saroniska bukten och Saroniska öarna, och kallas då Argo-Saroniska bukten och Argo-Saroniska öarna.

Det finns färjeförbindelser från Portocheli till öarna Spetses, Hydra och Poros, samt till Ermioni och Pireus.