Syros
Aten (Lavrio)
Färjor till Aten
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Syros till Lavrio

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 2 i veckan mellan Syros och Lavrio. . Denna sträcka trafikeras av 3 rederier, Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Syros och Lavrio.

Tidtabeller Syros till Lavrio

Den tidigaste färjan mellan Syros och Lavrio avgår vanligtvis från Syros ca 07:00. I genomsnitt tar en överfart 5h 9m, som snabbast tar rutten ungefär 5h 5m.

Färjepriser mellan Syros och Lavrio

Priserna på en överfast från Syros till Lavrio varierar oftast mellan 202kr och 1505kr*. Genomsnittspriset är 672kr*. De billigaste priserna mellan Syros och Lavrio är ca 215kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 565kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2069kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Lavrio och Syros?

Det är ungefär 63.1 miles (101.6km) eller 54.9 sjömil mellan Syros och Lavrio.

Kan jag resa med bil mellan Syros och Lavrio?

Ja, med Hellenic Seaways, SAOS Ferries, SeaJets kan du resa med bil på sträckan mellan Syros och Lavrio. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Syros och Lavrio.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Syros och Lavrio?

Ja, fotpassagerare kan resa med Hellenic Seaways, SAOS Ferries, SeaJets mellan Syros och Lavrio.

Syros till Aten (Lavrio) färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Aten
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Syros - Lavrio Sammanfattning av rutt
Avgångsland Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 3
Operatörer Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets
Genomsnittligt pris 701 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 2
Genomsnittlig seglingstid 5h 9m
Snabbaste seglingens längd 5h 5m
Första färjan 07:00
Sista färjan 10:15
Avstånd 54 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Syros till Lavrio?

Färjeresan från Syros till Lavrio tar ungefär 3h 55m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Syros till Lavrio?

Priserna för färjan mellan Syros - Lavrio varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 41 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Syros - Lavrio?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Syros och Lavrio, dessa är
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Syros - Lavrio?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Syros - Lavrio, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Syros till Lavrio?

Det är uppskattningsvis 54 sjömil mellan Syros och Lavrio.

Guide till Syros

Syros är en grekisk ö som ligger i Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Ön ligger cirka 145 km sydost om Aten. Det finns tecken på att ön varit bebodd sedan 3000-talet f.Kr. i regionerna Halandriani och Kastri. Resultat visar att det måste ha varit ett laboratorium för metallarbeten på ön, som hade handelsförbindelser med Mindre Asien. på 600-talet f.Kr. var Syros ockuperat av Samianer och många Samos "invånare flyttade till ön. På den tiden föddes den viktiga läkaren och filosofen Pherecydis Syros och några år senare åkte han till Samos och blev lärare i Pythagoras.

Syros är inte bara en vacker ö, men en ö med en levande kultur och en stark passion för konst. Besökare bör därför inte försumma att besöka öns museer och gallerier, men bör också ta sig tid att strosa runt de pittoreska gatorna i de traditionella byarna, och utforska de vackra stränderna och imponerande grottorna.

Syros är ansluten till Pireus med konventionell färja och höghastighetsfärja, och till Rafina med höghastighetsfärja. Överfarten från Pireus tar ca 4 timmar med konventionell färja och 2 timmar och 30 minuter med snabbfärja. Från Rafina tar överfarten cirka 1 timme och 30 minuter. Syros är också ansluten med konventionell färja eller höghastighetsfärja till alla Kykladerna och även Kreta, Dodekaneserna, Thessaloniki och Skiathos.


Guide till Aten (Lavrio)

Den grekiska staden Lavrio, på spetsen av Attika halvön, inte framträdande plats i väldigt många guideböcker om Grekland, trots att det har den äldsta och största antika amfiteatern i landet och en mystisk jätte hål som skulle vara en attraktion till Fortians och sökare oförklarad fenomen, om de visste om det. Området är känt för sina industri och gruvverksamhet från antiken. Det är där de gigantiska kolumner från tempel Posideon på närliggande Sounion grävdes ut. Staden har också silvergruvor som går tillbaka till förhistorisk tid.

Lavrio är hamnen av mindre betydelse jämfört med Pireus men mycket viktig för utvecklingen av regionen Attika. Hamnen i Lavrio värd för passagerarfärjor, kommersiella båtar, yachter och fiskebåtar. Tack vare sitt läge färjor som avgår från Lavrio porten fram snabbare till Kykladerna och östra Egeiska öarna som gör resan mycket bekvämare.


Syros till Lavrio Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/07/2024 och 2024-07-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Hellenic Seaways 07:00 12:15 5 timmar 15 minuter Tis
Hellenic Seaways 10:15 15:20 5 timmar 5 minuter Fre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.