Tinos
Syros
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Tinos till Syros

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 7 avångar i veckan mellan Tinos och Syros. Denna sträcka trafikeras av 3 rederier, Blue Star Ferries, Minoan Lines & SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Tinos och Syros.

Tidtabeller Tinos till Syros

Färjor mellan Tinos och Syros avgår vanligtvis från Tinos, ca 09:10. Överfarten tar ungefär 35m.

Färjepriser mellan Tinos och Syros

Priserna på en överfast från Tinos till Syros varierar oftast mellan 258kr och 907kr*. Genomsnittspriset är 461kr*. De billigaste priserna mellan Tinos och Syros är ca 55kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 420kr*. Genomsnittspriset för en bil är 961kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Syros och Tinos?

Det är ungefär 17.5 miles (28.1km) eller 15.2 sjömil mellan Tinos och Syros.

Kan jag resa med bil mellan Tinos och Syros?

Ja, med Blue Star Ferries, Minoan Lines kan du resa med bil på sträckan mellan Tinos och Syros. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Tinos och Syros.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Tinos och Syros?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries, Minoan Lines, SeaJets mellan Tinos och Syros.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Tinos - Syros Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 3
Operatörer Blue Star Ferries, Minoan Lines & SeaJets
Genomsnittligt pris 471 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 7
Genomsnittlig seglingstid 35m
Snabbaste seglingstid 30m
Första färjan 09:10
Sista färjan 16:30
Avstånd 15 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Tinos till Syros?

Färjeresan från Tinos till Syros tar ungefär 27m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Tinos till Syros?

Priserna för färjan mellan Tinos - Syros varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 40 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Tinos - Syros?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Tinos och Syros, dessa är
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Tinos - Syros?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Tinos - Syros, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Tinos till Syros?

Det är uppskattningsvis 15 sjömil mellan Tinos och Syros.

Så tycker våra kunder om Färjor från Tinos till Syros

 • "Fin resa till Pireus till Naxos"

  Resan fungerade jättebra. Enligt tidtabell. Vi hade förbokade biljetter som vi löste in på kontoret i Pireus. Enkelt och inget krångel. Vackert på Egeiska havet med iskaffe och bokläsning. Möjligen kan man tänka en tanke på att så många människor står samlade på nedre bildäck innan angörande i hamn i händelse av ett missöde.

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig resa!"

  Precis som att åka Gotlandsfärjan! Punktligt, fräscht, vill man garanteras sittplats så boka annars finns gott om sittplats utomhus eller i någon av cafeerna. Det går även att boka sittplats ombord (om det finns ledigt) Något trist utbud på mat (precis som på gotlandsfärjan ;-) I övrigt en mycket trevlig resa.

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa med blue Star Ferries"

  Allt fungerade som det ska beställde och betalade resan via internet, fick en bekrätelse själva biljetten hämtade jag ut på biljettkontoret vid resp hamn. Ombord var det rent och snyggt många barer.

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Tinos

Tinos är en grekisk ö i Egeiska havet och utgör en del av Kykladernas ögrupp. Dess närmaste grannöar är Andros, Delos och Mykonos. Under antiken var ön känd som Opiussa och Hydroessa. Kyrkan av Jungfru Maria eller Evangelistriakyrkan vid Hora är den mest kända och bland de mest storslagna kyrkorna i Grekland. Den byggdes mellan 1823 och 1831 på den plats där den ortodoxa Bilden av Jungfru Maria hittades, efter en vision från nunna Pelagia (som senare erkändes som ett helgon). Den rymliga templet är av traditionell arkitektur med många valv och består av en byggnad i två våningar och många mindre byggnader i sin innergård, som innehåller konstföremål, kyrkliga föremål och andra ädla historiska föremål. En annan plats på ön värt ett besök är klostret i Lady of Angels på Kechrovouni som byggdes efter att tre systrar hade samma vision: en kvinna, jungfru Maria, berättade för dem att bygga ett kloster på en viss punkt vid Kechrovouni, där det var ett konstigt ljus.

Tinos är ansluten med båt till hamnarna i Pireus och Rafina och även till öarna Andros, Syros och Mykonos, och nästan alla av de kykladiska öarna.


Guide till Syros

Även om den grekiska ön Syros tillhör Kykladernas ögrupp, är dess arkitektur mer medeltida än kykladisk. Huvudstaden på ön Syros, Ermoupolis, kännetecknas av sina eleganta venetianska herrgårdar, det pittoreska kvarteret Vaporia, de stora kyrkorna och de imponerande neoklassiska byggnaderna, såsom rådhuset och Apollo Theatre på det centrala torget. Stränderna i Syros är trevliga och avkopplande, med många turistanläggningar och boende som omger dem. Det finns tecken på boende på ön som går tillbaka till det 3:e årtusendet f.Kr. i regionerna Halandriani och Kastri. Resultat visar att det måste ha varit ett laboratorium för metallarbeten på ön, som hade handelsförbindelser med Mindre Asien. Under det 6:e århundradet f.Kr. var Syros ockuperat av Samians och många av Samos invånare flyttade till ön. På den tiden föddes den viktiga läkaren och filosofen Pherecydis i Syros och några år senare gick han till Samos och blev lärare i Pythagoras.


Tinos till Syros Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 09:10 10:00 50 minuter Fre
Blue Star Ferries 15:00 15:35 35 minuter Varje dag

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.