Syros
Patmos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Syros till Patmos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 2 avångar i veckan mellan Syros och Patmos. Sträckan mellan Syros och Patmos trafikeras av Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Syros och Patmos.

Tidtabeller Syros till Patmos

Färjor mellan Syros och Patmos avgår vanligtvis från Syros, ca 02:45. Överfarten tar ungefär 3h 54m.

Färjepriser mellan Syros och Patmos

Priserna på en överfast från Syros till Patmos varierar oftast mellan 1123kr och 2761kr*. Genomsnittspriset är 1570kr*. De billigaste priserna mellan Syros och Patmos är ca 582kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1421kr*. Genomsnittspriset för en bil är 6089kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Patmos och Syros?

Det är ungefär 111.0 miles (178.7km) eller 96.5 sjömil mellan Syros och Patmos.

Kan jag resa med bil mellan Syros och Patmos?

Ja, med Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Syros och Patmos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Syros och Patmos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Syros och Patmos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries mellan Syros och Patmos.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Dodekanisos
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Syros - Patmos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 1610 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 2
Genomsnittlig seglingstid 3h 54m
Snabbaste seglingstid 3h 20m
Första färjan 02:45
Sista färjan 22:15
Avstånd 96 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Syros till Patmos?

Färjeresan från Syros till Patmos tar ungefär 3h 55m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Syros till Patmos?

Priserna för färjan mellan Syros - Patmos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 136 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Syros - Patmos?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Syros och Patmos, dessa är
 • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Syros - Patmos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Syros - Patmos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Syros - Patmos?

Ja, mellan Syros - Patmos kan du resan utan bil med
 • Blue Star Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Syros - Patmos?

Ja, du kan resa med bil mellan Syros - Patmos med
 • Blue Star Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Syros - Patmos?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Blue Star Ferries

Vad är avståndet från Syros till Patmos?

Det är uppskattningsvis 96 sjömil mellan Syros och Patmos.

Så tycker våra kunder om Färjor från Syros till Patmos

 • "Omdömen"

  Fin färja, trevlig personal

  'Blue Star 1' travelled on Blue Star 1

  Lӓs mer Läs mindre
 • "På väg till Patmos"

  Min båtresa med Blue Star Ferries från Pireus till Kos och senare från Kos till Pireus avlöpte mycket bra. Båten gick i tid och ankom i tid till mitt mål i båda riktningarna. Personalen var mycket vänlig och hjälpsam och båten var välutrustad, ren, fräsch och modern. Det enda som störde mig var att det kostade så mycket att få tillgång till en sovhytt. Resan som helhet kunde varit billigare då jag reste i lågsäsong. Det var dock bra med flygstolarna som gick att vila i. Det som var allra mest otur för mig var att det så sällan gick en direktbåt mellan Pireus och Patmos (som var mitt slutmål)i lågsäsongtid att jag fick ta vägen om Kos( i bägge riktnin-garna)och sedan invänta Katamaranbåten som tog mig tillbaka till Patmos från Kos. Å andra sidan fick jag en fin tur på havet mellan öarna!

  'Blue Star 1' travelled on Blue Star 1

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Syros

Syros är en grekisk ö som ligger i Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Ön ligger cirka 145 km sydost om Aten. Det finns tecken på att ön varit bebodd sedan 3000-talet f.Kr. i regionerna Halandriani och Kastri. Resultat visar att det måste ha varit ett laboratorium för metallarbeten på ön, som hade handelsförbindelser med Mindre Asien. på 600-talet f.Kr. var Syros ockuperat av Samianer och många Samos "invånare flyttade till ön. På den tiden föddes den viktiga läkaren och filosofen Pherecydis Syros och några år senare åkte han till Samos och blev lärare i Pythagoras.

Syros är inte bara en vacker ö, men en ö med en levande kultur och en stark passion för konst. Besökare bör därför inte försumma att besöka öns museer och gallerier, men bör också ta sig tid att strosa runt de pittoreska gatorna i de traditionella byarna, och utforska de vackra stränderna och imponerande grottorna.

Syros är ansluten till Pireus med konventionell färja och höghastighetsfärja, och till Rafina med höghastighetsfärja. Överfarten från Pireus tar ca 4 timmar med konventionell färja och 2 timmar och 30 minuter med snabbfärja. Från Rafina tar överfarten cirka 1 timme och 30 minuter. Syros är också ansluten med konventionell färja eller höghastighetsfärja till alla Kykladerna och även Kreta, Dodekaneserna, Thessaloniki och Skiathos.


Guide till Patmos

Den grekiska ön Patmos är en del av Dodekaneserna ögrupp och ligger i Egeiska havet, strax utanför den västra kusten av Turkiet. Så snart du anländer på Patmos och tar första steget färjan, blir det genast uppenbart att denna ö verkligen har något alldeles speciellt att erbjuda besökare. Den livliga hamnstad på Patmos är Skala och ett antal av öns mest populära attraktioner ligger i eller runt staden. Norr om Sakala, är Meloi Beach helt skuggad av träd och är mycket vacker. Klostret St John, i byn Hora, är också av intresse för många besökare, tillsammans med oräkneliga vitkalkade hus i närheten. En annan populär attraktion på ön är The Cave of Apocalypse som tros ha varit den heliga grottan där Saint Ioannis hörde Guds röst och skrev Uppenbarelseboken. I grottan kan besökarna beundra korset graverade av Saint Ioannis, liksom de tre små sprickor på berget genom vilken Guds röst kom, symboliserar järneken Treenigheten.


Syros till Patmos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 22:15 02:10 3 timmar 55 minuter Tis, Tors, Lör

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.