Limnos
Thessaloniki
Färjor till Grekland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Limnos (Myrina) till Thessaloniki

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Limnos (Myrina) och Thessaloniki. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Hellenic Seaways & SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Limnos (Myrina) och Thessaloniki.

Tidtabeller Limnos (Myrina) till Thessaloniki

Färjor mellan Limnos (Myrina) och Thessaloniki avgår vanligtvis från Limnos (Myrina), ca 09:30. Överfarten tar ungefär 5h 54m.

Färjepriser mellan Limnos (Myrina) och Thessaloniki

Priserna på en överfast från Limnos (Myrina) till Thessaloniki varierar oftast mellan 528kr och 3248kr*. Genomsnittspriset är 1462kr*. De billigaste priserna mellan Limnos (Myrina) och Thessaloniki är ca 271kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 596kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2531kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Thessaloniki och Limnos (Myrina)?

Det är ungefär 154.5 miles (248.6km) eller 134.2 sjömil mellan Limnos (Myrina) och Thessaloniki.

Kan jag resa med bil mellan Limnos (Myrina) och Thessaloniki?

Ja, med Hellenic Seaways, SeaJets kan du resa med bil på sträckan mellan Limnos (Myrina) och Thessaloniki. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Limnos (Myrina) och Thessaloniki.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Limnos (Myrina) och Thessaloniki?

Ja, fotpassagerare kan resa med Hellenic Seaways, SeaJets mellan Limnos (Myrina) och Thessaloniki.

Limnos till Thessaloniki färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Egeiska öarna till Grekland
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Limnos (Myrina) - Thessaloniki Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Hellenic Seaways & SeaJets
Genomsnittligt pris 1500 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 5h 54m
Snabbaste seglingstid 5h 50m
Första färjan 09:30
Sista färjan 12:30
Avstånd 134 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Limnos till Thessaloniki?

Färjeresan från Limnos till Thessaloniki tar ungefär 5h 42m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Limnos till Thessaloniki?

Priserna för färjan mellan Limnos - Thessaloniki varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 126 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Limnos - Thessaloniki?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Limnos och Thessaloniki, dessa är
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Limnos - Thessaloniki?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Limnos - Thessaloniki, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Limnos till Thessaloniki?

Det är uppskattningsvis 134 sjömil mellan Limnos och Thessaloniki.

Guide till Limnos

Limnos, som ibland kallas Lemnos, är en grekisk ö i Egeiska havet och är den 8:e största av de grekiska öarna. De största städerna på ön är Myrina, på västkusten, och Moudros på östra stranden av en stor vik i mitten av ön. Huvudstad på ön är hamnstaden Myrina, en stad känd för sina vackra, traditionella stenlagda gränder, sina gamla stenherrgårdar, sin strandpromenad vid havet, och sist men inte minst för sitt bysantinska slott. Det imponerande slottet med utsikt över staden ligger på en klippig och brant halvö, på sluttningen av vilka små rådjur strövar fritt. Det finns många saker att göra och se på ön. Där finns den förstenade skogen nära staden Moudros, där du kan se fossiliserade trädstammar, löv, frukt och palmträdrötter som är cirka 20-22.000.000 år gamla. Där finns också den förhistoriska byn Poliochni som tros vara den äldsta neolitiska staden i Europa. Det är en rektangulär byggnad med en dubbel rad av stegade säten som liknar en parlamentarisk arkitektonisk struktur. Det är därför det antas vara det äldsta parlamentet som upptäckts i världen!

Med färja från Myrina, finns förbindelser till öarna Agios Efstratios, Lesvos och Samothrake (endast sommartid) och med fastlandet till hamnarna i Pireus och Lavrio (Aten område) Thessaloniki och Kavála.


Guide till Thessaloniki

Den grekiska staden Thessaloniki ligger i norra Grekland (Centrala Makedonien) och är den näst största grekiska staden, efter Aten. Thessaloniki kallas ofta som landets kulturella huvudstad. Även känd som "Salonica", är Thessaloniki den perfekta platsen att skämma bort dig själv i alla typer av lyx och godsaker, med fantastisk shopping, fina restauranger, ett piggt nattliv, högkvalitativa museum, och massor av konserter och evenemang, särskilt under sommarsäsongen . Det finns ett antal sevärdheter i Thessaloniki värt att besöka, nämligen dess historiska Vita tornet, bysantinska stadsmuren, traditionell grekisk arkitektur, och dess vackra strand, som är kantad med kaféer och butiker.

Även Thessaloniki kan vara en arkeologisk stad med ett antal antika platser, är det också bekvämt nära några exceptionella stränder, som ofta har en bra utbud av vattensporter. De flesta stränder är bara en kort bilresa bort, är grupperade runt Thermaikosbukten, med de mest populära stränder inklusive Angelochori, Aretsou, Galaxias, Nea Michaniona, Perea Beach och Platania, bland andra.


Limnos till Thessaloniki Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 17/06/2024 och 2024-06-23


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Hellenic Seaways 02:50 10:05 7 timmar 15 minuter Mån

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.