COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Limnos - Thessaloniki är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Limnos till Thessaloniki färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Egeiska öarna till Grekland

Rederier som åker mellan Limnos och Thessaloniki

    • 2 Sailings Weekly 5 hr 55 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 4 hr
    • Get price

Färja från Limnos till Thessaloniki

Limnos Thessaloniki-linjen går mellan Egeiska öarna och Grekland och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Hellenic Seaways kör upp till 1 gånger vecka, Hellenic Seaways 1 gånger per vecka & SeaJets kör upp till 1 gånger vecka.

Det är totalt 3 avgångar vecka på sträckan Limnos Thessaloniki mellan Egeiska öarna och Grekland ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Limnos

Lemnos Ligger i den norra delen av Egeiska havet.
Limnos harmoni är en av de vackraste hamnarna i grekland. Med sina vackra stränder och pittoreska, traditionella byar som är oberörd av dagens turism. Staden ligger lågt med mjuka böljande kullar en frodig grönt gräs.


Guide till Thessaloniki

Den grekiska staden Thessaloniki ligger i norra Grekland (Centrala Makedonien) och är den näst största grekiska staden, efter Aten. Thessaloniki kallas ofta som landets kulturella huvudstad. Även känd som "Salonica", är Thessaloniki den perfekta platsen att skämma bort dig själv i alla typer av lyx och godsaker, med fantastisk shopping, fina restauranger, ett piggt nattliv, högkvalitativa museum, och massor av konserter och evenemang, särskilt under sommarsäsongen . Det finns ett antal sevärdheter i Thessaloniki värt att besöka, nämligen dess historiska Vita tornet, bysantinska stadsmuren, traditionell grekisk arkitektur, och dess vackra strand, som är kantad med kaféer och butiker.

Även Thessaloniki kan vara en arkeologisk stad med ett antal antika platser, är det också bekvämt nära några exceptionella stränder, som ofta har en bra utbud av vattensporter. De flesta stränder är bara en kort bilresa bort, är grupperade runt Thermaikosbukten, med de mest populära stränder inklusive Angelochori, Aretsou, Galaxias, Nea Michaniona, Perea Beach och Platania, bland andra.