Chios
Limnos
Färjor till Egeiska öarna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Chios till Limnos (Myrina)

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 2 avångar i veckan mellan Chios och Limnos (Myrina). Sträckan mellan Chios och Limnos (Myrina) trafikeras av Hellenic Seaways. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Chios och Limnos (Myrina).

Tidtabeller Chios till Limnos (Myrina)

Färjor mellan Chios och Limnos (Myrina) avgår vanligtvis från Chios, ca 01:50. Överfarten tar ungefär 8h 34m.

Färjepriser mellan Chios och Limnos (Myrina)

Priserna på en överfast från Chios till Limnos (Myrina) varierar oftast mellan 263kr och 3202kr*. Genomsnittspriset är 1491kr*. De billigaste priserna mellan Chios och Limnos (Myrina) är ca 276kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 525kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2609kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Limnos (Myrina) och Chios?

Det är ungefär 119.8 miles (192.8km) eller 104.1 sjömil mellan Chios och Limnos (Myrina).

Kan jag resa med bil mellan Chios och Limnos (Myrina)?

Ja, med Hellenic Seaways kan du resa med bil på sträckan mellan Chios och Limnos (Myrina). Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Chios och Limnos (Myrina).

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Chios och Limnos (Myrina)?

Ja, fotpassagerare kan resa med Hellenic Seaways mellan Chios och Limnos (Myrina).

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Chios - Limnos (Myrina) Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Hellenic Seaways
Genomsnittligt pris 1544 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 2
Genomsnittlig seglingstid 8h 29m
Snabbaste seglingstid 7h 5m
Första färjan 01:50
Sista färjan 22:45
Avstånd 104 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Chios till Limnos?

Färjeresan från Chios till Limnos tar ungefär 9h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Chios - Limnos?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Chios och Limnos, dessa är
  • Hellenic Seaways

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Chios - Limnos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Chios - Limnos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Chios - Limnos?

Ja, mellan Chios - Limnos kan du resan utan bil med
  • Hellenic Seaways

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Chios - Limnos?

Ja, du kan resa med bil mellan Chios - Limnos med
  • Hellenic Seaways

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Chios - Limnos?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Hellenic Seaways

Guide till Chios

Chios är den femte största av de grekiska öarna i Egeiska havet och ligger cirka 7 km utanför den anatoliska kusten och separeras från Turkiet av Chios Strait. Chios stad är uppbyggd kring den gamla hamnen och det medeltida slottet, som byggdes under venetianskt och ottomanskt styre, med några lämningar som hittats och daterats till 2000 f Kr. Besöksattraktioner värda ett besök på ön är bl.a. Chios bysantinska museum, det arkeologiska museet i Chios, dess medeltida byar och 1100-talsklostret Nea Moni, som finns på UNESCO: s världsarvslista.

Chios är en bergig ö. Några dalar bildas i södra och östra delarna av ön. Pelineo Mountain ger utsikt över den norra delen av ön, med den högsta toppen, Profitis Helias, på 1,297 m. Ön är känd för sina pittoreska landskap och för sitt medelhavsklimat, med milda vintrar och låg nederbörd på sommaren.

Chios, och de övriga öarna i östra Egeiska havet, är generellt förbundna till hamnarna i Pireus och Rafina, Kykladerna inklusive Syros, Tinos, Mykonos och Andros och även till ön Rhodos. Din resa till och från ön kommer att vara antingen med vanlig färja eller Highspeed färja med restider på mellan 5 1/2 timmar och 9 1/2 timmar beroende på rederiet och resväg.


Guide till Limnos

Den grekiska ön Lemnos ligger i norra Egeiska havet, och är ett perfekt resmål för en lugn semester. Skyddade vikar, vidsträckta stränder och landskap av vulkaniska bergarter, omväxlande med små kullar och traditionella byar i stenhus. Den vulkaniska ön Hefaistos, eldens gud, lånar sin bördighet till fruktbara slätter, som lokalbefolkningen gör det bästa av genom att producera varor av unik smak och utmärkt kvalitet. Bland dem, den berömda Muscat Lemnos, en ursprungsbeteckning kvalitet sött vitt vin med en gyllene färg, rik arom och fyllig smak. Osten "kalathaki" (= liten korg) ett slags vit ost som är kvar för att torka och mogna i små korgar produceras också på ön.

Med färja från Myrinafinns det anslutning till öarna Agios Efstratios, Lesvos och Samothrake (i endast sommartid) och med fastlandet till hamnarna i Pireus och Lavrio (Aten område) Thessaloniki och Kavála.


Chios till Limnos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/04/2024 och 2024-04-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Hellenic Seaways 05:00 12:10 7 timmar 10 minuter Sön
Hellenic Seaways 06:35 14:25 7 timmar 50 minuter Tors

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.