Syros
Mykonos
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Syros till Mykonos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 30 avångar i veckan mellan Syros och Mykonos. Denna sträcka trafikeras av 4 rederier, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Syros och Mykonos.

Tidtabeller Syros till Mykonos

Färjor mellan Syros och Mykonos avgår vanligtvis från Syros, ca 09:10. Överfarten tar ungefär 44m.

Färjepriser mellan Syros och Mykonos

Priserna på en överfast från Syros till Mykonos varierar oftast mellan 190kr och 1597kr*. Genomsnittspriset är 772kr*. De billigaste priserna mellan Syros och Mykonos är ca 203kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 731kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2314kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Mykonos och Syros?

Det är ungefär 95.7 miles (154.0km) eller 83.2 sjömil mellan Syros och Mykonos.

Kan jag resa med bil mellan Syros och Mykonos?

Ja, med Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, SeaJets kan du resa med bil på sträckan mellan Syros och Mykonos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Syros och Mykonos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Syros och Mykonos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, SeaJets mellan Syros och Mykonos.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Syros - Mykonos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 4
Operatörer Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets
Genomsnittligt pris 799 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 4
Genomsnittliga veckovisa avgångar 30
Genomsnittlig seglingstid 44m
Snabbaste seglingstid 25m
Första färjan 09:10
Sista färjan 20:10
Avstånd 83 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Syros till Mykonos?

Färjeresan från Syros till Mykonos tar ungefär 33m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Syros till Mykonos?

Priserna för färjan mellan Syros - Mykonos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 67 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Syros - Mykonos?

3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Syros och Mykonos, dessa är
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Syros - Mykonos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Syros - Mykonos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Syros - Mykonos?

Ja, mellan Syros - Mykonos kan du resan utan bil med
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Syros - Mykonos?

Ja, du kan resa med bil mellan Syros - Mykonos med
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Syros - Mykonos?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets

Vad är avståndet från Syros till Mykonos?

Det är uppskattningsvis 83 sjömil mellan Syros och Mykonos.

Så tycker våra kunder om Färjor från Syros till Mykonos

 • "Snabb båtresa"

  Vi tog färjan Seajet mellan Milos och Sifnos. Snabb och modern katamaran. Fungerar utmärkt. Enda problemet är att man måste ha biljetter i pappersform fast man gör bokningen på internet. Det var i sista stund som vi upptäckte det och vi fick springa till en resebyrå i hamnen som skrev ut papperbiljetter. Kändes omodernt!

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fin resa till Pireus till Naxos"

  Resan fungerade jättebra. Enligt tidtabell. Vi hade förbokade biljetter som vi löste in på kontoret i Pireus. Enkelt och inget krångel. Vackert på Egeiska havet med iskaffe och bokläsning. Möjligen kan man tänka en tanke på att så många människor står samlade på nedre bildäck innan angörande i hamn i händelse av ett missöde.

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Syros

Syros är en grekisk ö som ligger i Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Ön ligger cirka 145 km sydost om Aten. Det finns tecken på att ön varit bebodd sedan 3000-talet f.Kr. i regionerna Halandriani och Kastri. Resultat visar att det måste ha varit ett laboratorium för metallarbeten på ön, som hade handelsförbindelser med Mindre Asien. på 600-talet f.Kr. var Syros ockuperat av Samianer och många Samos "invånare flyttade till ön. På den tiden föddes den viktiga läkaren och filosofen Pherecydis Syros och några år senare åkte han till Samos och blev lärare i Pythagoras.

Syros är inte bara en vacker ö, men en ö med en levande kultur och en stark passion för konst. Besökare bör därför inte försumma att besöka öns museer och gallerier, men bör också ta sig tid att strosa runt de pittoreska gatorna i de traditionella byarna, och utforska de vackra stränderna och imponerande grottorna.

Syros är ansluten till Pireus med konventionell färja och höghastighetsfärja, och till Rafina med höghastighetsfärja. Överfarten från Pireus tar ca 4 timmar med konventionell färja och 2 timmar och 30 minuter med snabbfärja. Från Rafina tar överfarten cirka 1 timme och 30 minuter. Syros är också ansluten med konventionell färja eller höghastighetsfärja till alla Kykladerna och även Kreta, Dodekaneserna, Thessaloniki och Skiathos.


Guide till Mykonos

Den grekiska ön Mykonos är en av de berömda Kykladerna och utstrålar en distinkt glamour glans och grekisk personlighet. Mykonos stad Chora är öns huvudstad och är avgörande för öns turism. Hora är väl känt för sin gamla hamn färjeläge, livliga Taxi Square (Plateia Manto Mavrogenous vatten tavernor, museer trendiga butiker och vitkalkade hus särskilt inom sitt Little Venice kvartal. För många turister som vistas på Mykonos är det öns stränder som gör semestern. Stränderna är rikligt på ön och de flesta har vackra, gyllene sand och är lätta att nå. Från juni och framåt kan de börja bli ganska upptagna och de flesta stränder är helt enkelt inte tillräckligt stora för att avskildheten även om solstolar ofta grupperas tillsammans. De närmaste stränderna i Hora och inte nödvändigtvis det bästa som Mykonos har att erbjuda men är mycket populära, både Aghios Stefanos-stranden och Platis Gialos. Men för den mest glittriga stränder party, chef västerut till mycket livlig paradiset och Superb Paradise resorts.

Det finns två hamnar på ön. Den gamla Mykonos hamn är där alla passagerarfärjor anländer och den nya hamnen i Tourlos som oftast används av kryssningsfartyg. Färjor från Mykonos avgår till Pireus och Rafina på det grekiska fastlandet och till de övriga Kykladerna Dodekaneserna och Kreta. Konventionella och snabba färjor till och från ön.


Syros till Mykonos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 20/05/2024 och 2024-05-26


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
SeaJets 09:10 09:35 25 minuter Mån, Lör, Sön
SeaJets 09:25 10:00 35 minuter Tis, Ons, Tors, Fre
SeaJets 11:10 11:40 30 minuter Tis, Tors, Fre, Sön
Cyclades Fast Ferries 11:50 12:20 30 minuter Mån, Ons, Lör
SeaJets 11:55 12:25 30 minuter Mån, Ons, Lör
Blue Star Ferries 12:00 13:20 1 timme 20 minuter Varje dag
SeaJets 18:30 19:00 30 minuter Mån, Tors, Lör, Sön
Blue Star Ferries 18:55 19:40 45 minuter Lör
Blue Star Ferries 20:10 21:00 50 minuter Tis, Ons

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.