COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Agistri Myli - Pireus är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Grekland till Aten

Rederier som åker mellan Agistri Myli och Pireus

    • Avgår 4 gånger per dag 55 min
    • Få pris
    • Avgår 4 gånger per dag 1 timme
    • Få pris

Färja från Agistri Myli till Pireus

Agistri Myli Pireus-rutten går mellan Grekland och Aten och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Aegean Flying Dolphins trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 55 minuter när Hellenic Seaways servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 1 hour.

Det finns totalt 56 linjer att välja på vecka om du vill åka Agistri Myli Pireus-rutten mellan Grekland och Aten. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Pireus

Den grekiska staden och hamnen i Pireus är en stor grekisk hamn och en av de största i hela Medelhavet. Det är en viktig stad och ofta anses vara en förort till Aten som ligger bara några minuter bort. Piraeus har blivit något av en knutpunkt för färjenät runt Egeiska havet och samtidigt dess närhet till Aten innebär att det ofta går samman omärkligt med den grekiska huvudstaden dess havet erbjuder en mycket annorlunda och distinkt utseende. Många besökare till Pireus kommer att tycka att den mest tilltalande delen av staden ligger runt sin östligaste kvartalet tillsammans både Mikrolimano hamnen och Zea Marina. Denna strandområde är full av strandnära restauranger, barer och nattklubbar och förbättrades avsevärt i tid för de senaste OS i Aten med skapandet av en vacker hamn strandpromenaden kantad med träd och passerar den medeltida stadsmuren, som erbjuder en inblick och historisk information om stadens rika förflutna.


Undo edits