Färja från Agistri Myli till Pireus

Agistri Myli Pireus-rutten går mellan Grekland och Aten och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Hellenic Seaways trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 1 timme när Aegean Flying Dolphins servicen kör upp till 7 gånger per dag med en resetid från 45 min.

Det finns totalt 11 linjer att välja på dag om du vill åka Agistri Myli Pireus-rutten mellan Grekland och Aten. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Agistri Myli och Pireus

  • Hellenic Seaways
    • Avgår 4 gånger per dag 1 timme
    • Få pris
  • Aegean Flying Dolphins
    • Avgår 7 gånger per dag 45 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Agistri Myli Pireus

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Pireus

Den grekiska staden och hamnen i Pireus är en stor grekisk hamn och en av de största i hela Medelhavet. Det är en viktig stad och ofta anses vara en förort till Aten som ligger bara några minuter bort. Piraeus har blivit något av en knutpunkt för färjenät runt Egeiska havet och samtidigt dess närhet till Aten innebär att det ofta går samman omärkligt med den grekiska huvudstaden dess havet erbjuder en mycket annorlunda och distinkt utseende. Många besökare till Pireus kommer att tycka att den mest tilltalande delen av staden ligger runt sin östligaste kvartalet tillsammans både Mikrolimano hamnen och Zea Marina. Denna strandområde är full av strandnära restauranger, barer och nattklubbar och förbättrades avsevärt i tid för de senaste OS i Aten med skapandet av en vacker hamn strandpromenaden kantad med träd och passerar den medeltida stadsmuren, som erbjuder en inblick och historisk information om stadens rika förflutna.


Undo edits