Färja från Pireus till Katapola

Pireus Katapola-rutten går mellan Aten och Kykladerna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Blue Star Ferries trafikerar den här sträckan upp till 5 gånger per vecka med en restid på runt 5 timmar 35 minuter när SeaJets servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 6 tim 29 min.

Det finns totalt 12 linjer att välja på vecka om du vill åka Pireus Katapola-rutten mellan Aten och Kykladerna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Pireus och Katapola

  • Blue Star Ferries
    • 5 avgångar per vecka 5 tim 35 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 avgångar per vecka 6 tim 29 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Pireus Katapola

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Pireus Katapola-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.