COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pireus - Katapola är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Pireus till Katapola färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Aten till Kykladerna

Rederier som åker mellan Pireus och Katapola

  • 9 Sailings Weekly 5 hr 40 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 6 hr 20 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Pireus till Katapola

 • "Most things very good."

  Impossibel to sit in the cafe and eat, from the beginning people was sitting there for the whole trip, even sleeping. Often using 2 chairs (one for their foots)

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Pireus till Katapola

Pireus Katapola-rutten går mellan Aten och Kykladerna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Blue Star Ferries trafikerar den här sträckan upp till 9 gånger per vecka med en restid på runt 5 timmar 40 minuter när SeaJets servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 6 timmar 20 minuter.

Det finns totalt 16 linjer att välja på vecka om du vill åka Pireus Katapola-rutten mellan Aten och Kykladerna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.


Guide till Katapola

Katapola är den största färjehamn på ön Amorgos - längst öster om den grekiska Kykladerna ögruppen, och är den närmaste ön till den intilliggande Dodekanesos ögruppen.