Färja från Milos till Serifos

Milos Serifos-linjen går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för tillfället av 4 rederier. Aegean Speed Lines kör upp till 7 gånger vecka, Zante Ferries 6 gånger per vecka, SeaJets 14 gånger per vecka & Hellenic Seaways kör upp till 6 gånger vecka.

Det är totalt 33 avgångar vecka på sträckan Milos Serifos mellan Kykladerna och Kykladerna ombord 4 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Milos och Serifos

 • Aegean Speed Lines
  • 7 avgångar per vecka 1 timme 30 min
  • Få pris
 • Zante Ferries
  • 6 avgångar per vecka 2 tim 15 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 14 avgångar per vecka 1 timme 10 min
  • Få pris
 • Hellenic Seaways
  • 6 avgångar per vecka 3 tim 10 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Milos Serifos

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Milos Serifos-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Milos

Milos är en grekisk ö som ligger i egeiska havet strax norr om Kretas hav och är en del av Kykladernas ögrupp. Ön är känd för statyn av Afrodite ("Venus de Milo", nu i Louvren Gallery, Paris), och även för statyer av den grekiska guden Asklepios (nu i British Museum, London) och Poseidon och en ålderdomlig Apollo i Aten. Det finns många små butiker runt hela ön men de flesta är samlade runt hamnen i Adamas. De flesta butiker säljer souvenirer, handgjorda presenter och smycken samt lokala vävnings, broderi och livsmedelsprodukter. Lokala produkter och delikatesser samt presentbutiker kan också hittas i de flesta av öns byar.

Milos är ansluten till hamnen i Pireus i Aten, alla Kykladerna, Dodekaneserna och Kreta med färjor och snabbgående katamaran. Under högsäsong på sommaren finns det dagliga reguljära linjer till och från ön. Det finns två hamnar på Milos, den viktigaste hamnen i Adamas och en annan hamn i Apollonia som förbinder ön Milos med öarna Kimolos och Glaronissia.

Guide till Serifos

Den grekiska ön Serifos är ett perfekt resmål för en avkopplande semester. Det är en typisk kykladisk ö i Egeiska havet, med vita byar, tysta hamnar, gyllene stränder, kala kullar och vackra landskap. Ön har inte ändrats av de relativt låga nivåer av turismen, särskilt i jämförelse med vissa andra grekiska öar. Bortsett från att njuta av havet, sol och sand på en av öns 72 fantastiska stränder, kan besökarna gå cykla eller vandra längs de sju spår på ön, dykning i de gamla gruvorna eller i vraket världskriget, eller sightseeing i fortress- liknande klostret Taxiarches, byggd på 1600--talet. Chora är den mest pittoreska platsen på ön och byggdes på sluttningarna av ett berg och har fantastisk utsikt över Egeiska havet. De mest besökta platserna på ön är städerna Livadi och Livadakia.

Ön nås med konventionella och hög hastighet färjor. Under sommarmånaderna, det finns färjor som ansluter Serifos med andra närliggande öar, såsom Sifnos, Naxos, Paros, Santorini, Kythnos etc.