Aten (Lavrio)
Paros
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Lavrio till Paros

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 1 i veckan mellan Lavrio och Paros. . Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Hellenic Seaways & SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Lavrio och Paros.

Tidtabeller Lavrio till Paros

Den tidigaste färjan mellan Lavrio och Paros avgår vanligtvis från Lavrio ca 07:15. I genomsnitt tar en överfart 7h 45m, som snabbast tar rutten ungefär 7h 45m.

Färjepriser mellan Lavrio och Paros

Priserna på en överfast från Lavrio till Paros varierar oftast mellan 444kr och 981kr*. Genomsnittspriset är 672kr*. De billigaste priserna mellan Lavrio och Paros är ca 457kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 618kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1236kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Paros och Lavrio?

Det är ungefär 84.8 miles (136.5km) eller 73.7 sjömil mellan Lavrio och Paros.

Kan jag resa med bil mellan Lavrio och Paros?

Ja, med Hellenic Seaways, SeaJets kan du resa med bil på sträckan mellan Lavrio och Paros. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Lavrio och Paros.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Lavrio och Paros?

Ja, fotpassagerare kan resa med Hellenic Seaways, SeaJets mellan Lavrio och Paros.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Aten till Kykladerna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Lavrio - Paros Sammanfattning av rutt
Avgångsland Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Hellenic Seaways & SeaJets
Genomsnittligt pris 701 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 1
Genomsnittlig seglingstid 7h 45m
Första färjan 07:15
Avstånd 73 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Lavrio till Paros?

Färjeresan från Lavrio till Paros tar ungefär 7h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Lavrio till Paros?

Priserna för färjan mellan Lavrio - Paros varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 40 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Lavrio - Paros?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Lavrio och Paros, dessa är
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Lavrio - Paros?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Lavrio - Paros, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Lavrio till Paros?

Det är uppskattningsvis 73 sjömil mellan Lavrio och Paros.

Guide till Aten (Lavrio)

Lavrio eller Laurium som det ibland kallas, är en stad i Grekland som ligger i regionen Attika i södra delen av landet. Stadens historia är kopplad till silvergruvan som på den tiden var en viktig inkomstkälla för staten. Staden är belägen cirka 60 km sydost om Aten, Greklands huvudstad, och norr om Cape Sounio. Lavrio är en hamnstad som är mindre betydelsefull än närliggande Pireus och är en förort till Aten. Ett nätsystem för gator täcker bostadsområdet med hamnen i mitten av staden. Den är nu ansluten till den nya internationella flygplatsen Eleftherios Venizelos och Attika Odos motorväg. Närmaste städer är Sounion och Keratea.

Hamnen i Lavrio har passagerarfärjor, kommersiella båtar, yachter och fiskebåtar. Tack vare sitt läge så går det fortare för färjor som avgår från Lavrio hamn att ankomma till Kykladerna och östra Egeiska öarna och gör resan mycket bekvämare än att resa från en annan hamn. Från Lavrio kan färja kan tas till Kea (Tzia), Kythnos, Syros, Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Sikinos, Folegandros, Kimolos, Milos, Amorgos, Kythnos, Tinos och Andros.


Guide till Paros

Den grekiska ön Paros är en del av Kykladerna ögrupp i Egeiska havet. Det är en mycket populär semesterdestination och ligger bara en kort hop från ön Naxos, cirka en timme med färja. Paros har fått ett rykte om att vara en extremt välkomnande trevlig ö. Det är den näst största av Kykladerna och är fullmatat med kvalitet attraktioner för alla. Besökare på Paros kommer att kunna delta i vattensporter, njuta av de grekiska tavernor kantar Parikia havet, och utforska kyrkan Panagia Ekatantapiliani, som är känd för att går tillbaka så långt som 326 e Kr. Det finns också ett antal stränder på Paros, såsom Agia Irini, Farangas, Kato och Logaras.

Öns hamn är i Parikia och är värd både konventionella färjor och höghastighetsfärjor. Färjor avgår generellt till Pireus och till de andra öarna i Kykladerna.


Lavrio till Paros Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 22/07/2024 och 2024-07-28


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Hellenic Seaways 07:15 15:00 7 timmar 45 minuter Lör

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.