Kavala
Vathi
Färjor till Samos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Kavala till Vathi

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Kavala och Vathi. Sträckan mellan Kavala och Vathi trafikeras av Hellenic Seaways. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Kavala och Vathi.

Tidtabeller Kavala till Vathi

Färjor mellan Kavala och Vathi avgår vanligtvis från Kavala, ca 19:00. Överfarten tar ungefär 16h 36m.

Färjepriser mellan Kavala och Vathi

Priserna på en överfast från Kavala till Vathi varierar oftast mellan 897kr och 5479kr*. Genomsnittspriset är 3036kr*. De billigaste priserna mellan Kavala och Vathi är ca 470kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1367kr*. Genomsnittspriset för en bil är 4196kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Vathi och Kavala?

Det är ungefär 265.2 miles (426.8km) eller 230.5 sjömil mellan Kavala och Vathi.

Kan jag resa med bil mellan Kavala och Vathi?

Ja, med Hellenic Seaways kan du resa med bil på sträckan mellan Kavala och Vathi. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Kavala och Vathi.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Kavala och Vathi?

Ja, fotpassagerare kan resa med Hellenic Seaways mellan Kavala och Vathi.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Grekland till Samos
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Kavala - Vathi Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Hellenic Seaways
Genomsnittligt pris 2989 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 16h 26m
Snabbaste seglingstid 14h 5m
Första färjan 19:00
Sista färjan 23:00
Avstånd 230 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Kavala till Vathi?

Färjeresan från Kavala till Vathi tar ungefär 17h 20m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Kavala till Vathi?

Priserna för färjan mellan Kavala - Vathi varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 192 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Kavala - Vathi?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Kavala och Vathi, dessa är
  • Hellenic Seaways

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Kavala - Vathi?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Kavala - Vathi, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Kavala - Vathi?

Ja, mellan Kavala - Vathi kan du resan utan bil med
  • Hellenic Seaways

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Kavala - Vathi?

Ja, du kan resa med bil mellan Kavala - Vathi med
  • Hellenic Seaways

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Kavala - Vathi?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Hellenic Seaways

Vad är avståndet från Kavala till Vathi?

Det är uppskattningsvis 230 sjömil mellan Kavala och Vathi.

Guide till Kavala

Kavala är en stad och den viktigaste hamnstaden i östra Makedonien i norra Grekland. Staden ligger på Bay of Kavala mittemot ön Thassos och ungefär 160 km från Thessaloniki, 37 km från Drama och 56 km från Xanthi. Staden har en rik historia och det finns många saker att se och göra där. Kavala slott dominerar toppen av halvön, där den gamla staden byggdes. Under den bysantinska perioden och även senare upprepades rekonstruktionsarbeten och befästningsreparationer gjordes av bysantinerna, venetianare och turkar. Varje period i modern historia har lämnat spår på dess murar. Slottet (citadellet) i sin nuvarande form byggdes under det första kvartalet av 1500-talet på en grund från den bysantinska perioden. Andra platser av intresse inkluderar Kamares (den gamla akvedukten), som konstruerades i den romerska / bysantinska perioden, The Imaret och The House of Mehmet Ali i Gamla Stans torg.

Från stadens hamn går färjor till Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi och Mytilene.


Guide till Vathi

Samos Town, eller Vathi, är huvudstad i den grekiska ön Samos, som ligger i norra Egeiska havet. Staden är belägen i den östra delen av ön och är byggd runt en hästsko-formad vik. Den gamla staden, Ano Vathi, är byggd som en amfiteater runt naturhamnen som är den största hamnen på ön. Besökare bör ta en promenad runt de smala gatorna i Vathi som har neoklassiska byggnader, ett arkeologiskt museum och butiker fyllda med autentiska hantverk och fina smycken. Alternativt kan du koppla in de autentiska tavernor och kaféer (kafenion) ligger runt viken. I de undantags Archaeological Museum besökare hittar den största bevarade exemplet på kouros skulptur. Den traditionella gamla staden kommer att förtrolla sina besökare med terrasse gator, venetiansk stil herrgårdar och gamla tid tavernor.

Från stadens hamn, fungerar färjetrafiken till det grekiska fastlandet och till många andra grekiska öar med konventionella och hög hastighet färjor. Destinationer inkluderar Pireus, Icaria, Chios, Mytiline, Kykladerna, öarna i North Aegean och Dodekanisos.


Kavala till Vathi Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 20/05/2024 och 2024-05-26


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Hellenic Seaways 21:30 11:35 14 timmar 5 minuter Tors

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.