Limnos
Aten (Pireus)
Färjor till Aten
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Limnos (Myrina) till Pireus

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 1 i veckan mellan Limnos (Myrina) och Pireus. . Sträckan mellan Limnos (Myrina) och Pireus trafikeras av Hellenic Seaways. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Limnos (Myrina) och Pireus.

Tidtabeller Limnos (Myrina) till Pireus

Den tidigaste färjan mellan Limnos (Myrina) och Pireus avgår vanligtvis från Limnos (Myrina) ca 01:05. I genomsnitt tar en överfart 21h 38m, som snabbast tar rutten ungefär 21h 0m.

Färjepriser mellan Limnos (Myrina) och Pireus

Priserna på en överfast från Limnos (Myrina) till Pireus varierar oftast mellan 1988kr och 5937kr*. Genomsnittspriset är 3640kr*. De billigaste priserna mellan Limnos (Myrina) och Pireus är ca 1048kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2646kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5077kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Pireus och Limnos (Myrina)?

Det är ungefär 156.2 miles (251.3km) eller 135.7 sjömil mellan Limnos (Myrina) och Pireus.

Kan jag resa med bil mellan Limnos (Myrina) och Pireus?

Ja, med Hellenic Seaways kan du resa med bil på sträckan mellan Limnos (Myrina) och Pireus. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Limnos (Myrina) och Pireus.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Limnos (Myrina) och Pireus?

Ja, fotpassagerare kan resa med Hellenic Seaways mellan Limnos (Myrina) och Pireus.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Egeiska öarna till Aten
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Limnos (Myrina) - Athens (Piraeus) Sammanfattning av rutt
Avgångsland Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Hellenic Seaways
Genomsnittligt pris 3778 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 1
Genomsnittlig seglingstid 21h 38m
Snabbaste seglingens längd 21h 0m
Första färjan 01:05
Sista färjan 10:25
Avstånd 135 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Limnos till Pireus?

Färjeresan från Limnos till Pireus tar ungefär 21h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Limnos till Pireus?

Priserna för färjan mellan Limnos - Pireus varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 344 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Limnos - Pireus?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Limnos och Pireus, dessa är
  • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Limnos - Pireus?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Limnos - Pireus, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Limnos - Pireus?

Ja, mellan Limnos - Pireus kan du resan utan bil med
  • Blue Star Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Limnos - Pireus?

Ja, du kan resa med bil mellan Limnos - Pireus med
  • Blue Star Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Limnos - Pireus?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Blue Star Ferries

Vad är avståndet från Limnos till Pireus?

Det är uppskattningsvis 135 sjömil mellan Limnos och Pireus.

Guide till Limnos

Limnos, som ibland kallas Lemnos, är en grekisk ö i Egeiska havet och är den 8:e största av de grekiska öarna. De största städerna på ön är Myrina, på västkusten, och Moudros på östra stranden av en stor vik i mitten av ön. Huvudstad på ön är hamnstaden Myrina, en stad känd för sina vackra, traditionella stenlagda gränder, sina gamla stenherrgårdar, sin strandpromenad vid havet, och sist men inte minst för sitt bysantinska slott. Det imponerande slottet med utsikt över staden ligger på en klippig och brant halvö, på sluttningen av vilka små rådjur strövar fritt. Det finns många saker att göra och se på ön. Där finns den förstenade skogen nära staden Moudros, där du kan se fossiliserade trädstammar, löv, frukt och palmträdrötter som är cirka 20-22.000.000 år gamla. Där finns också den förhistoriska byn Poliochni som tros vara den äldsta neolitiska staden i Europa. Det är en rektangulär byggnad med en dubbel rad av stegade säten som liknar en parlamentarisk arkitektonisk struktur. Det är därför det antas vara det äldsta parlamentet som upptäckts i världen!

Med färja från Myrina, finns förbindelser till öarna Agios Efstratios, Lesvos och Samothrake (endast sommartid) och med fastlandet till hamnarna i Pireus och Lavrio (Aten område) Thessaloniki och Kavála.


Guide till Aten (Pireus)

Den grekiska staden och hamnen i Pireus är en stor grekisk hamn och en av de största i hela Medelhavet. Det är en viktig stad och ofta anses vara en förort till Aten som ligger bara några minuter bort. Piraeus har blivit något av en knutpunkt för färjenät runt Egeiska havet och samtidigt dess närhet till Aten innebär att det ofta går samman omärkligt med den grekiska huvudstaden dess havet erbjuder en mycket annorlunda och distinkt utseende. Många besökare till Pireus kommer att tycka att den mest tilltalande delen av staden ligger runt sin östligaste kvartalet tillsammans både Mikrolimano hamnen och Zea Marina. Denna strandområde är full av strandnära restauranger, barer och nattklubbar och förbättrades avsevärt i tid för de senaste OS i Aten med skapandet av en vacker hamn strandpromenaden kantad med träd och passerar den medeltida stadsmuren, som erbjuder en inblick och historisk information om stadens rika förflutna.


Undo edits


Limnos till Pireus Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/07/2024 och 2024-07-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Hellenic Seaways 10:25 08:10 21 timmar 45 minuter Mån

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.