Kimolos
Santorini (Thira)
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Kimolos till Thira (Santorini)

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Kimolos och Thira (Santorini). Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, SeaJets & Zante Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Kimolos och Thira (Santorini).

Tidtabeller Kimolos till Thira (Santorini)

Färjor mellan Kimolos och Thira (Santorini) avgår vanligtvis från Kimolos, ca 15:20. Överfarten tar ungefär 4h 21m.

Färjepriser mellan Kimolos och Thira (Santorini)

Priserna på en överfast från Kimolos till Thira (Santorini) varierar oftast mellan 332kr och 511kr*. Genomsnittspriset är 359kr*. De billigaste priserna mellan Kimolos och Thira (Santorini) är ca 180kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 359kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1325kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Thira (Santorini) och Kimolos?

Det är ungefär 63.8 miles (102.6km) eller 55.4 sjömil mellan Kimolos och Thira (Santorini).

Kan jag resa med bil mellan Kimolos och Thira (Santorini)?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Kimolos och Thira (Santorini).

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Kimolos och Thira (Santorini)?

Ja, fotpassagerare kan resa med SeaJets, Zante Ferries mellan Kimolos och Thira (Santorini).

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Kimolos - Santorini (Thira) Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer SeaJets & Zante Ferries
Genomsnittligt pris 339 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 4h 20m
Snabbaste seglingstid 4h 15m
Första färjan 15:20
Sista färjan 23:30
Avstånd 55 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Kimolos till Thira?

Färjeresan från Kimolos till Thira tar ungefär 3h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Kimolos till Thira?

Priserna för färjan mellan Kimolos - Thira varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 29 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Kimolos - Thira?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Kimolos och Thira, dessa är
  • Zante Ferries
  • SeaJets

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Kimolos - Thira?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Kimolos - Thira, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Kimolos till Thira?

Det är uppskattningsvis 55 sjömil mellan Kimolos och Thira.

Guide till Kimolos

Kimolos är en grekisk ö i Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Ön ligger strax nordost om sin större granne, Milos ö, från vilken den avskiljs genom en kanal som är 1 km bred. Den enda staden på ön är Chorio som ligger på en kulle på västra sidan av ön. Chorio utstrålar en känsla av gammaldags charm prydd med den lysande arkitektoniska stilen i Egeiska havet. Silverkantade stränder, vittvättade väggar med blå målade fönster och de smala steniga gator som omger dem skapar ett konstnärligt landskap av lugn. Fylld med platser av intresse är det den viktigaste sightseeing platsen på ön. Beläget mitt emot Metropolitankyrkan Panagia Odigitria, finns det arkeologiska museet som har utställningar och arkeologiska fynd som visar historien om ön, inklusive fartyg och redskap från början 700-talet f.Kr. och är väl värt ett besök.

Öns hamn ligger i byn Psathi. Från hamnen kan man ta en konventionell eller Highspeed färja till Pireus. Färjor går även till Kithnos, Serifos, Sifnos, Milos och de övriga Kykladerna.


Guide till Santorini (Thira)

Den grekiska ön Santorini är en av Kykladerna ögrupp som ligger i södra Egeiska havet. Santorini har en berömd vulkaniskt förflutet, vilket skapar ett surrealistisk och ganska unikt landskap på platser. Den vattenfyllda "caldera" krater förblir en bekant syn för alla som besöker Santorini och är omgiven av en mur av färgglada klippor, vilka är packat med charmiga hus. Santorini är också känt för sina vackra stränder, arkeologiska platser, dess livliga hamnen vid Athinios och dess ganska fantastiska solnedgångar, vilket verkar allt mer spektakulär när utsikten från byn Oia, på öns långt nordligaste spets. Fira är öns huvudstad och ligger bredvid den caldera själv. Öns stränder är extremt distinkt, med mörka vulkaniskt sand, som ofta kan bli extremt varmt, vilket gör en solstol eller handduk mycket nödvändigt ibland. I allmänhet är de allra bästa stränderna erbjuds tenderar att koncentreras kring den östra kusten. Alltid populärt är sträckan finns på Perisa, medan lite söderut, är också Perivolos strand extremt anmärkningsvärt, liksom Röda stranden nära Ancient Akrotiri, där de höga röda klippor är svårt att missa.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.