Ios
Sifnos
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Ios till Sifnos

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 3 i veckan mellan Ios och Sifnos. . Denna sträcka trafikeras av 3 rederier, Aegean Sea Lines, SeaJets & Zante Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Ios och Sifnos.

Tidtabeller Ios till Sifnos

Den tidigaste färjan mellan Ios och Sifnos avgår vanligtvis från Ios ca 12:05. I genomsnitt tar en överfart 3h 50m, som snabbast tar rutten ungefär 3h 15m.

Färjepriser mellan Ios och Sifnos

Priserna på en överfast från Ios till Sifnos varierar oftast mellan 256kr och 914kr*. Genomsnittspriset är 444kr*. De billigaste priserna mellan Ios och Sifnos är ca 148kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 309kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1035kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Sifnos och Ios?

Det är ungefär 44.6 miles (71.7km) eller 38.7 sjömil mellan Ios och Sifnos.

Kan jag resa med bil mellan Ios och Sifnos?

Ja, med Aegean Sea Lines, SeaJets, Zante Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Ios och Sifnos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Ios och Sifnos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Ios och Sifnos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Aegean Sea Lines, SeaJets, Zante Ferries mellan Ios och Sifnos.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Ios - Sifnos Sammanfattning av rutt
Avgångsland Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 3
Operatörer Aegean Sea Lines, SeaJets & Zante Ferries
Genomsnittligt pris 460 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 3
Genomsnittlig seglingstid 3h 50m
Snabbaste seglingens längd 3h 15m
Första färjan 12:05
Sista färjan 20:35
Avstånd 38 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Ios till Sifnos?

Färjeresan från Ios till Sifnos tar ungefär 3h 43m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Ios till Sifnos?

Priserna för färjan mellan Ios - Sifnos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 21 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Ios - Sifnos?

3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Ios och Sifnos, dessa är
  • SeaJets
  • Zante Ferries
  • Aegean Sea Lines

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Ios - Sifnos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Ios - Sifnos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Ios till Sifnos?

Det är uppskattningsvis 38 sjömil mellan Ios och Sifnos.

Så tycker våra kunder om Färjor från Ios till Sifnos

  • "Snabb båtresa"

    Vi tog färjan Seajet mellan Milos och Sifnos. Snabb och modern katamaran. Fungerar utmärkt. Enda problemet är att man måste ha biljetter i pappersform fast man gör bokningen på internet. Det var i sista stund som vi upptäckte det och vi fick springa till en resebyrå i hamnen som skrev ut papperbiljetter. Kändes omodernt!

    'Seajet2' travelled on Seajet2

    Lӓs mer Läs mindre

Guide till Ios

Ios är en grekisk ö i Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Ön är ganska kuperad med klippor som leder ner till havet på de flesta sidor av ön. Ön ligger ungefär halvvägs mellan öarna Naxos och Santorini. Ios hamn är beläget på nordvästra delen av ön på kort avstånd från byn Chora. Resan från hamnen till byn kan göras med buss eller till fots som tar cirka 15 minuter uppför en brant åsneled. Byn präglas av smala stigar och gator av vilka de flesta har nu övertagits av barer, restauranger, butiker och nattklubbar för att tillgodose turister.

Ios kan nås med konventionell färja eller höghastighetsfärjor från hamnarna i Pireus och Rafina med en restid på mellan 4 1/2 timmar och 8 timmar beroende på typ av färja och destination. Ios är också kopplad till de övriga Kykladerna under sommarmånaderna.


Guide till Sifnos

De grekiska öarna Sifnos är en vacker ö som ligger i den västra delen av Kykladerna ögrupp. Det är ett typiskt exempel på en kykladisk ö, med traditionell arkitektur, lugna stränder, havet tavernor och låga kullar. De mest populära stränderna på ön ligger på den södra sidan av ön och har kristallklart vatten, mjuk sand och många turistanläggningar. En populär turistattraktion på ön är den fantastiska klostret Chrissopighi beskyddare av ön. Kastro är den mest pittoreska byn på ön, med sina smala stenlagda gator, stenhus och fantastisk havsutsikt. Det är en by med en 4000 årig historia och rester av sitt arv syns överallt med en del av sin defensiva muren byggdes omkring 800 f Kr. Denna märkliga byn är omgiven på tre sidor med utsikt över Egeiska havet.

Öns porten ligger i staden Kamares. Under sommarmånaderna finns det dagliga tjänster av både hög hastighet och konventionella färjor till ön. Färjor ansluter Sifnos med Pireus och de andra cykladiska öar som Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini och Kreta.


Ios till Sifnos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/07/2024 och 2024-07-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Zante Ferries 12:05 15:20 3 timmar 15 minuter Fre
Zante Ferries 13:35 18:35 5 timmar Ons
Zante Ferries 20:35 23:50 3 timmar 15 minuter Lör

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.