Serifos
Kythnos
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Serifos till Kythnos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 2 avångar i veckan mellan Serifos och Kythnos. Sträckan mellan Serifos och Kythnos trafikeras av Zante Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Serifos och Kythnos.

Tidtabeller Serifos till Kythnos

Färjor mellan Serifos och Kythnos avgår vanligtvis från Serifos, ca 15:10. Överfarten tar ungefär 1h 20m.

Färjepriser mellan Serifos och Kythnos

Priserna på en överfast från Serifos till Kythnos varierar oftast mellan 194kr och 442kr*. Genomsnittspriset är 263kr*. De billigaste priserna mellan Serifos och Kythnos är ca 111kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 249kr*. Genomsnittspriset för en bil är 456kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Kythnos och Serifos?

Det är ungefär 17.8 miles (28.7km) eller 15.5 sjömil mellan Serifos och Kythnos.

Kan jag resa med bil mellan Serifos och Kythnos?

Ja, med Zante Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Serifos och Kythnos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Serifos och Kythnos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Serifos och Kythnos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Zante Ferries mellan Serifos och Kythnos.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Serifos - Kythnos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Zante Ferries
Genomsnittligt pris 318 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 2
Genomsnittlig seglingstid 1h 20m
Första färjan 15:10
Sista färjan 19:30
Avstånd 15 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Serifos till Kythnos?

  Färjeresan från Serifos till Kythnos tar ungefär 1h 20m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Serifos - Kythnos?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Serifos och Kythnos, dessa är
  • Zante Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Serifos - Kythnos?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Serifos - Kythnos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Serifos - Kythnos?

  Ja, mellan Serifos - Kythnos kan du resan utan bil med
  • Zante Ferries
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Serifos - Kythnos?

  Ja, du kan resa med bil mellan Serifos - Kythnos med
  • Zante Ferries
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Serifos - Kythnos?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Zante Ferries

Guide till Serifos

Serifos är en grekisk ö i Egeiska havet och är en del av Kykladernas ögrupp. Serifos ligger söder om Kithnos och nordväst om Sifnos och ca 170 km sydost om hamnen i Pireus. Enligt grekisk mytologi är ön där Danae och hennes nyfödde son Perseus spolades iland efter att hennes far Akrisios satt dem på drift till sjöss i en träkista. När Perseus återvände till Serifos med Gorgon Medusas huvud, förvandlade han Polydektes, konungen i Serifos, och hans trotjänare till sten som straff för kungens försök att gifta sig med sin mor med våld. Staden Livadi är där öns hamn ligger och är där all action sker. Det är där de flesta barer, klubbar, tavernor, matbutiker, biluthyrningsföretag och hotell ligger. Stranden i Livadi (Avlomonas) är mycket lång, sandig och har kristallklart vatten. Under sommaren är många segelbåtar och yachter förankrade i det lugna vattnet i denna naturligt skyddad vik.

Ön nås med konventionella och höghastighetsfärjor. Under sommarmånaderna finns det färjor som ansluter Serifos med andra närliggande öar, såsom Sifnos, Naxos, Paros, Santorini, Kythnos etc.


Guide till Kythnos

Den grekiska ön Kythnos, även kallad "Thermia" på grund av dess varma källor, ligger mycket nära Attika och förblir en av de mindre besökta öarna i Kykladerna. Öns hamn (Merihas) och kapital (Hora) samt Loutrá och Dryopida ligger i norra delen av ön. I söder är det bara de områden genom bukten Ayios Dimitrios och Panayia Canala bebodda. Det är där ett känt kloster ligger i en tallskog.

Kythnos är definitivt platsen för termisk turism. Ett modernt spa är i drift i Loutrá, med två varma källor i området. Följande källor ha varit kända för sina terapeutiska effektivitet sedan urminnes tider, det vill säga våren Ayioi Anargyroi, inuti spa-anläggningar, och våren Kaukasus där temperaturen på vattnet når 52C.

Färjetrafik från Kythnos avgår till hamnen i Pireus eller till hamnen i Lavrio. Överfarten till Piraeus tar ca 3 timmar med konventionell färja och cirka en timme med höghastighetsfärja. Resetiden till Lavrio tar ca 2 timmar. Kythnos är också ansluten till sjöss med öarna Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros och Kea.


Serifos till Kythnos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/11/2023 och 2023-12-03


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Zante Ferries 15:00 16:20 1 timme 20 minuter Mån
Zante Ferries 15:45 17:05 1 timme 20 minuter Ons, Fre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.