Sifnos
Aten (Pireus)
Färjor till Aten
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Sifnos till Pireus

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 18 avångar i veckan mellan Sifnos och Pireus. Denna sträcka trafikeras av 5 rederier, Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets & Zante Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Sifnos och Pireus.

Tidtabeller Sifnos till Pireus

Färjor mellan Sifnos och Pireus avgår vanligtvis från Sifnos, ca 03:05. Överfarten tar ungefär 3h 33m.

Färjepriser mellan Sifnos och Pireus

Priserna på en överfast från Sifnos till Pireus varierar oftast mellan 773kr och 3092kr*. Genomsnittspriset är 1491kr*. De billigaste priserna mellan Sifnos och Pireus är ca 414kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1436kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3036kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Pireus och Sifnos?

Det är ungefär 93.5 miles (150.5km) eller 81.3 sjömil mellan Sifnos och Pireus.

Kan jag resa med bil mellan Sifnos och Pireus?

Ja, med Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets, Zante Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Sifnos och Pireus. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Sifnos och Pireus.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Sifnos och Pireus?

Ja, fotpassagerare kan resa med Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets, Zante Ferries mellan Sifnos och Pireus.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Aten
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Sifnos - Athens (Piraeus) Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 5
Operatörer Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets & Zante Ferries
Genomsnittligt pris 1522 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 2
Genomsnittliga veckovisa avgångar 18
Genomsnittlig seglingstid 3h 32m
Snabbaste seglingstid 2h 30m
Första färjan 03:05
Sista färjan 20:45
Avstånd 81 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Sifnos till Pireus?

  Färjeresan från Sifnos till Pireus tar ungefär 3h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Sifnos till Pireus?

  Priserna för färjan mellan Sifnos - Pireus varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 133 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Sifnos - Pireus?

  5 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Sifnos och Pireus, dessa är
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Speed Lines
  • Aegean Sea Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Sifnos - Pireus?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Sifnos - Pireus, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Vad är avståndet från Sifnos till Pireus?

  Det är uppskattningsvis 81 sjömil mellan Sifnos och Pireus.

Så tycker våra kunder om Färjor från Sifnos till Aten (Pireus)

 • "Snabb båtresa"

  Vi tog färjan Seajet mellan Milos och Sifnos. Snabb och modern katamaran. Fungerar utmärkt. Enda problemet är att man måste ha biljetter i pappersform fast man gör bokningen på internet. Det var i sista stund som vi upptäckte det och vi fick springa till en resebyrå i hamnen som skrev ut papperbiljetter. Kändes omodernt!

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Sifnos

Sifnos, som ibland kallas Siphnos, är en grekisk ö som ligger i Kykladernas ögrupp. Ön ligger mellan ön Serifos och ön Milos, väster om Delos och Paros och cirka 130 km från Pireus på det grekiska fastlandet. Apollonía, huvudstad på Sifnos (även kallad Hora), är byggd i form av en amfiteater på tre kullar i mitten av ön. De smala gatorna och vitkalkade husen i Hora bildar en vacker, traditionell kykladisk stad. Apollonia är hem för öns Folklore Museum som ligger vid Hiróon Square som översätts till "Torghjältar"). Kastro (slott / befästning) är en av de mest spektakulära sevärdheterna på ön, för att inte nämna den mest fotograferade. Cirka 3,5 kilometer från Apollonia, leder en väg till denna häpnadsväckande byggnad som är bland de viktigaste medeltida i Grekland. Den är byggd på toppen av öns gamla huvudstad och bibehåller de ursprungliga egenskaperna hos en venetiansk fästning, som fastställts av Da Corognadynastin omkring 1635.


Öns hamn ligger i staden Kamares. Under sommarmånaderna finns det dagliga turer med både höghastighets och konventionella färjor till ön. Färjor ansluter Sifnos med Pireus och de andra kykladiska öarna såsom Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini och Kreta.


Guide till Aten (Pireus)

Den grekiska staden och hamnen i Pireus är en stor grekisk hamn och en av de största i hela Medelhavet. Det är en viktig stad och ofta anses vara en förort till Aten som ligger bara några minuter bort. Piraeus har blivit något av en knutpunkt för färjenät runt Egeiska havet och samtidigt dess närhet till Aten innebär att det ofta går samman omärkligt med den grekiska huvudstaden dess havet erbjuder en mycket annorlunda och distinkt utseende. Många besökare till Pireus kommer att tycka att den mest tilltalande delen av staden ligger runt sin östligaste kvartalet tillsammans både Mikrolimano hamnen och Zea Marina. Denna strandområde är full av strandnära restauranger, barer och nattklubbar och förbättrades avsevärt i tid för de senaste OS i Aten med skapandet av en vacker hamn strandpromenaden kantad med träd och passerar den medeltida stadsmuren, som erbjuder en inblick och historisk information om stadens rika förflutna.


Undo edits


Sifnos till Pireus Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/11/2023 och 2023-12-03


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Zante Ferries 14:05 19:35 5 timmar 30 minuter Mån
Zante Ferries 14:50 20:20 5 timmar 30 minuter Ons, Fre

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.