Färja från Kyllini till Zante

Kyllini Zante-rutten går mellan Grekland och Zakynthos. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Levante Ferries. Färjor avgår upp till 49 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 15 minuter.

Färjetrafiken på Kyllini Zante-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Kyllini och Zante

  • Levante Ferries
    • Avgår 7 gånger per dag 1 timme 15 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Kyllini Zante

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Kyllini Zante-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Kyllini

Kyllini är en hamnstad som ligger i Kastro-Kylliniregionen i Grekland. Staden ligger på Joniska havets kust och 11 km väster om Vida, 28 km norr öster om Zakynthos och 39 km nordväst om Pyrgos. Området kring Fournia Beach i Kyllini har en vacker strand med gyllene sand och många besökare drar nytta av de naturliga spaanläggningarna i Kyllini Baths. Staden ligger cirka 40 minuter med bil från antika Olympia och är hem till Chlemoutsi slott som består av huvud slottet som är en sexkantig byggnad inklusive en innergård. Slottet är skyddad från omgivningen genom dess murar som har torn placerade längs dess längd.

Från stadens hamn finns flera färjeförbindelser till Zakynthos, Kefalonia, Argostoli, Poros, Ithaka och Sami.

Guide till Zante

Den grekiska ön Zakynthos, eller Zante, är en av de vackraste och mest populära öarna i Joniska havet. Det ligger söder om ön Kefalonia, och är världsberömd för sitt kristallklara vatten och det intensiva nattlivet, vilket gör det till ett vanligt resmål för unga besökare. Navagio är den mest kända stranden på ön, med gyllene sand och exotiskt blått vatten. Missa inte en båttur till Navagio och Blue Caves under din Zakynthos semester. Andra bra stränder på ön inkluderar Vassilikos, Gerakas, Spiantza och andra platser på södra sidan. På grund av deras mjuka sand och rena vatten, är dessa stränder som avelsplatser för oäkta havssköldpadda, känd som Caretta-Caretta.

Zakynthos har två hamnar. Den viktigaste hamnen ligger i Zakynthos stad och den andra i byn Agios Nikolaos. Från huvudhamnen finns en anslutning till hamnen i Kyllini, vilket är den vanliga vägen för ankomster till ön med båt från fastlandet. Från hamnen i Agios Nikolaos finns en anslutning till hamnen i Pesada på ön Kefalonia.