Färja från Kyllini till Poros

Kyllini Poros-rutten går mellan Grekland och Kefalinia. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Levante Ferries. Färjor avgår upp till 35 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 30 minuter.

Färjetrafiken på Kyllini Poros-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Kyllini och Poros

  • Levante Ferries
    • Avgår 5 gånger per dag 1 timme 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Kyllini Poros

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Kyllini Poros-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Kyllini

Kyllini är en hamnstad som ligger i Kastro-Kylliniregionen i Grekland. Staden ligger på Joniska havets kust och 11 km väster om Vida, 28 km norr öster om Zakynthos och 39 km nordväst om Pyrgos. Området kring Fournia Beach i Kyllini har en vacker strand med gyllene sand och många besökare drar nytta av de naturliga spaanläggningarna i Kyllini Baths. Staden ligger cirka 40 minuter med bil från antika Olympia och är hem till Chlemoutsi slott som består av huvud slottet som är en sexkantig byggnad inklusive en innergård. Slottet är skyddad från omgivningen genom dess murar som har torn placerade längs dess längd.

Från stadens hamn finns flera färjeförbindelser till Zakynthos, Kefalonia, Argostoli, Poros, Ithaka och Sami.