Kyllini till Poros färja

Kyllini Poros rutten ansluter Grekland med Kefalonia och körs för tillfället av 2 rederier. Kefalonian Lines service kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid på runt 1 timme 15 minuter när Ionian Group servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 1 timme 20 min.

Så det är kombinerat 42 överfarter som erbjuds vecka på Kyllini Poros rutten mellan Grekland och Kefalonia. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Kyllini - Poros färjerederier

  • Kefalonian Lines
    • 14 Avgångar per vecka 1 timme 15 min
    • Få pris
  • Ionian Group
    • 4 Avgångar per dag 1 timme 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Kyllini Poros

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Kyllini Poros är en bil och 2 passagerare.

Kyllini guide

Kyllini är en hamnstad som ligger i Kastro-Kylliniregionen i Grekland. Staden ligger på Joniska havets kust och 11 km väster om Vida, 28 km norr öster om Zakynthos och 39 km nordväst om Pyrgos. Området kring Fournia Beach i Kyllini har en vacker strand med gyllene sand och många besökare drar nytta av de naturliga spaanläggningarna i Kyllini Baths. Staden ligger cirka 40 minuter med bil från antika Olympia och är hem till Chlemoutsi slott som består av huvud slottet som är en sexkantig byggnad inklusive en innergård. Slottet är skyddad från omgivningen genom dess murar som har torn placerade längs dess längd.

Från stadens hamn finns flera färjeförbindelser till Zakynthos, Kefalonia, Argostoli, Poros, Ithaka och Sami.