Färja från Ithaka till Sami

Ithaka Sami-rutten går mellan Joniska öarna och Kefalinia och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Kefalonian Lines trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 25 minuter när Levante Ferries servicen kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid från 20 min.

Det finns totalt 21 linjer att välja på vecka om du vill åka Ithaka Sami-rutten mellan Joniska öarna och Kefalinia. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Ithaka och Sami

  • Kefalonian Lines
    • 7 avgångar per vecka 25 min
    • Få pris
  • Levante Ferries
    • 14 avgångar per vecka 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Ithaka Sami

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Ithaka Sami-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Sami

Sami är en stad belägen på den grekiska ön Kefalonia och ligger i Joniska havet. Några av de bästa stränderna på ön ligger runt Argostoli, såsom Lepeda och Minia. Sami är en mycket turist-vänlig stad och är ca 4 km till nordöstra Antisamos Beach, en särskilt imponerande, stenig strand, med stöd av pittoreska kullar. Men för de allra bästa som Kefalonia har att erbjuda, kommer besökarna att behöva besöka Myrtos Beach, söder om Assos, som stoltserar med vit sand, kalkstensklippor, och klarblått vatten. Det finns några riktigt intressanta sevärdheter utspridda runt ön, inklusive några fascinerande arkeologiska utgrävningar vid den romerska Villa i Skala och även på Akropolis i samiska, som är från den 5: e århundradet f.Kr., som ger fördjupad information om sitt förflutna. Inom Livatho Valley, är St George slott annan imponerande struktur från romartiden, med dess omgivande distrikt ofta kallad "Kastro". Något mer naturligt på Kefalonia är dess förvånansvärt stora grottor, såsom Drogarai Cave och Melissani Cave, som båda ligger inom Sami. Melissani Cave är särskilt känd och har en stor underjordisk sjö, som är djupt blå i färgen och bäst utforskas med båt.