Ithaka
Sami
Färjor till Kefalinia
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Ithaka (Pisaetos) till Sami

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 9 i veckan mellan Ithaka (Pisaetos) och Sami. . Denna sträcka trafikeras av 3 rederier, Kefalonian Lines, Lefkada Palace & Levante Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Ithaka (Pisaetos) och Sami.

Tidtabeller Ithaka (Pisaetos) till Sami

Den tidigaste färjan mellan Ithaka (Pisaetos) och Sami avgår vanligtvis från Ithaka (Pisaetos) ca 07:40. I genomsnitt tar en överfart 20m, som snabbast tar rutten ungefär 20m.

Färjepriser mellan Ithaka (Pisaetos) och Sami

Priserna på en överfast från Ithaka (Pisaetos) till Sami varierar oftast mellan 68kr och 417kr*. Genomsnittspriset är 229kr*. De billigaste priserna mellan Ithaka (Pisaetos) och Sami är ca 41kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 108kr*. Genomsnittspriset för en bil är 323kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Sami och Ithaka (Pisaetos)?

Det är ungefär 6.8 miles (10.9km) eller 5.9 sjömil mellan Ithaka (Pisaetos) och Sami.

Kan jag resa med bil mellan Ithaka (Pisaetos) och Sami?

Ja, med Kefalonian Lines, Levante Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Ithaka (Pisaetos) och Sami. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Ithaka (Pisaetos) och Sami.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Ithaka (Pisaetos) och Sami?

Ja, fotpassagerare kan resa med Kefalonian Lines, Lefkada Palace, Levante Ferries mellan Ithaka (Pisaetos) och Sami.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Joniska öarna till Kefalinia
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Ithaka (Pisaetos) - Sami Sammanfattning av rutt
Avgångsland Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 3
Operatörer Kefalonian Lines, Lefkada Palace & Levante Ferries
Genomsnittligt pris 230 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 1
Genomsnittliga avgångar per vecka 9
Genomsnittlig seglingstid 20m
Första färjan 07:40
Sista färjan 17:15
Avstånd 5 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Ithaka till Sami?

Färjeresan från Ithaka till Sami tar ungefär 22m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Ithaka - Sami?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Ithaka och Sami, dessa är
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Ithaka - Sami?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Ithaka - Sami, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Ithaka

Ithaka är en grekisk ö som ligger i Joniska havet och är en del av den Joniska ögruppen. Ithaka ligger utanför den nordöstra kusten av Kefalonien och är inom synhåll från det grekiska fastlandet. Ön består av två delar som är förbundna med en smal landremsa som är ungefär 600 meter bred. De två delarna omsluter den stora viken i Molos. Öns huvudstad, Ithaki, har en av världens största naturliga hamnar, som vaktas av Lazarettoholmen. Holmen är hem till kyrkan Frälsaren och där finns resterna av ett gammalt fängelse. Ithaki är en vacker by som har lyckats behålla sin traditionella Joniska arkitektur och är belägen i den södra delen av ön. Staden har rum till uthyrning, restauranger och krogar, butiker och marknader, barer och klubbar. Cave of the Nymphs är en populär attraktion på ön och ligger södra Ithaki. Den kallas också marmorgrotta och har två ingångar; en för gudarna och en för de dödliga. Den är dekorerad med vackra stalaktiter och enligt Homeros Odysseus gömde de gåvor som Alkinoos, kungen av Feakes, gav honom i grottan.

Hamnen på Ithaki är ansluten med färja till Kefalonia, Lefkas, Patra och Astakos och även till Patra via Kefalonia.


Guide till Sami

Sami är en stad belägen på den grekiska ön Kefalonia och ligger i Joniska havet. Några av de bästa stränderna på ön ligger runt Argostoli, såsom Lepeda och Minia. Sami är en mycket turist-vänlig stad och är ca 4 km till nordöstra Antisamos Beach, en särskilt imponerande, stenig strand, med stöd av pittoreska kullar. Men för de allra bästa som Kefalonia har att erbjuda, kommer besökarna att behöva besöka Myrtos Beach, söder om Assos, som stoltserar med vit sand, kalkstensklippor, och klarblått vatten. Det finns några riktigt intressanta sevärdheter utspridda runt ön, inklusive några fascinerande arkeologiska utgrävningar vid den romerska Villa i Skala och även på Akropolis i samiska, som är från den 5: e århundradet f.Kr., som ger fördjupad information om sitt förflutna. Inom Livatho Valley, är St George slott annan imponerande struktur från romartiden, med dess omgivande distrikt ofta kallad "Kastro". Något mer naturligt på Kefalonia är dess förvånansvärt stora grottor, såsom Drogarai Cave och Melissani Cave, som båda ligger inom Sami. Melissani Cave är särskilt känd och har en stor underjordisk sjö, som är djupt blå i färgen och bäst utforskas med båt.


Ithaka till Sami Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 08/07/2024 och 2024-07-14


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Levante Ferries 07:40 08:00 20 minuter Varje dag
Levante Ferries 17:15 17:35 20 minuter Varje dag

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.