Phi Phi Cruiser
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Phi Phi Cruiser

Phi Phi Cruiser erbjuder färjeförbindelser mellan Thailands största ö, Phuket och de otroligt pittoreska Phi Phi-öarna i Andamansjön, som ligger strax utanför den sydvästra kusten.

Phi Phi Cruiser grundades 1980 och är en av de äldsta rederierna i regionen som förbinder två av landets mest populära resmål. Ön Phuket har några av Thailands bästa stränder och mycket regnskog medan Koh Phi Phi balanserar naturlig prakt med ett pulserande nattliv.

När du reser med Phi Phi Cruiser, är din komfort och säkerhet viktig. Ett team av välutbildad personal är alltid ombord för att hjälpa till att svara på alla frågor, och deras moderna flotta är specialbyggd för segling på Andamansjön .

Deras fartyg har fullt luftkonditionerade lounger och rymliga soldäck så att du kan njuta av den fantastiska utsikten över de närliggande öarna och det klarblåa vattnet på vägen.

Visa Phi Phi Cruiser tidtabeller, priser och boka Phi Phi Cruiser biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Phi Phi Cruiser med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.