Andaman Wave Master

Andaman Wave Master är ett thailändskt färjeföretag som specialiserat sig på dagliga utflykter och överfarter till Phi Phi-öarna i Andamansjön från Phuket, landets största ö.

Efter att ha verkat i regionen sedan 1999 är Andaman Wave Master ett av Thailands äldsta rederier. De har avgångar året runt och erbjuder transport till och från ditt hotell så att resan ska gå så smidigt som möjligt.

För korta utflykter till Koh Phi Phi reser passagerarna med Royal Jet Cruiser 9, det nyaste och ett av de snabbaste fartygen i flottan. När det gäller andra överfarter har Andaman Wave Master ett brett utbud av moderna och stora färjor till sitt förfogande, som alla kan ta hundratals passagerare till och från några av Thailands populäraste turistattraktioner.

Inte nog med det, du kan även hyra boende genom dem. De erbjuder ett urval av lyxiga boenden på Koh Phi Phi, där fantastiska stränder, snorklingsområden och restauranger finns i närheten.

Med directferries.se kan ni hitta Andaman Wave Master titabeller, resor och boka Andaman Wave Master biljetter. Vi jämnför också Andaman Wave Master med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Andaman Wave Master