Andaman Wave Master

Andaman Wave Master är ett thailändskt färjeföretag som specialiserat sig på dagliga utflykter och överfarter till Phi Phi-öarna i Andamansjön från Phuket, den största ön i landet.

Efter att ha tjänat regionen sedan 1999, är Andaman Wave master en av de färjeoperatörer som funnits längst i Thailand, de har avgångar året runt och erbjuder transfer till hotell, så att din resa ska gå så smidigt som möjligt.

För korta utflykter till Koh Phi Phi reser passagerarna med Royal Jet Cruiser 9, den nyaste och en av de snabbaste fartygen i flottan. När det gäller andra överfarter har Andaman Wave Master ett brett utbud av moderna och stora färjor till sitt förfogande, som alla kan ta hundratals passagerare till och från några av Thailands populäraste turistattraktioner.

Inte bara det, de är också en auktoriserad återförsäljare av boende, och erbjuder ett urval av lyxiga boenden på Koh Phi Phi, där fantastiska stränder, snorklingsområden och restauranger finns i närheten.

Med directferries.se kan ni hitta Andaman Wave Master titabeller, resor och boka Andaman Wave Master biljetter. Vi jämnför också Andaman Wave Master med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Andaman Wave Master

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer