Bundhaya Speed Boat
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Bundhaya Speed Boat

Bundhaya Speed Boat grundades 2008 och är en av de yngsta färjeoperatörerna i Thailand. De sköter snabbfärjor mellan öarna på västkusten men även mellan Langkawi-öarna i nordvästra Malaysia.

Bundhaya Speed Boat är certifierade av det thailändska sjöfartsverket. De sätter passagerarnas säkerhet och bekvämlighet främst och deras fartyg är bland de snabbaste och modernaste i Andamansjön.

Biljetterna skickas via email som du kan skriva ut och ta med till hamnen och visa upp i kassan. Personalen kommer då att guida dig till båten och hjälpa dig med dina väskor så att du får en så stressfri resa som möjligt.

Tack vare Bundhayas snabbfärjor når man lätt landets bästa snorkelplatser. Att resa mellan olika öar kan ta så lite som 15 minuter.

Med directferries.se kan ni hitta Bundhaya Speed Boat titabeller, resor och boka Bundhaya Speed Boat biljetter. Vi jämnför också Bundhaya Speed Boat med alternativa rederier.

Alla rutter med Bundhaya Speed Boat

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.