Tigerline Ferry
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Tigerline Ferry

Tigerline Ferry är en thailändsk färjeoperatör som förbinder städer på fastlandets västra kust med populära turistöar, inklusive Ko Phi Phi, Phuket, Ko Lanta och Ko Lipe i Andamanhavet.

Med en service skräddarsydd för backpacking-gemenskapen och de som vill utforska några av Thailands mest värdefulla pärlor. Tigerline Ferry erbjuder överkomliga seglingar till ett stort antal berömda öar. Ko Phi Phi lockar nästan tiotusen besökare om dagen under toppmånaderna.

Tigerline färjan är inramad i iögonfallande gult med en stor mångfärgad rand och består av Nateesub, Nateethong, Sangsuree och Sangsiri, som alla har höga hastigheter och kapacitet på upp till 180 passagerare. Medan ombord kan du välja att koppla av i en luftkonditionerad hytt eller njuta av härliga thailändan i utomhusdäck på övervåningen. Dessutom, som en del av sin standard service, kan även färska luncher och olika förfriskningar köpas.

Använd directferries.se för att hitta Tigerline Ferry tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Tigerline Ferry. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Tigerline Ferry med alternativa rederier.

Alla rutter med Tigerline Ferry

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.