Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Nynäshamn hamn

  • Nynäshamn övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Nynäshamn färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Nynäshamn övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Nynäshamn färjetjänster

Guide till Nynäshamn

Vad finns att göra i Nynäshamn?

För den som gillar friluftsliv är Nynäshamn ett perfekt resmål. Staden är omgiven av naturområden och längre och kortare vandringsleder som passar alla tycken och smaker. Den mest natursköna av dem alla är kanske Strandvägen som slingrar sig utmed klipporna och erbjuder fantastisk utsikt över havet. För den sportintresserade finns här mycket att göra. Är man ingen badkruka kan man prova på både våg- och vindsurfing, eller hyra kajak och följa med på guidad tur runt Nynäshamns skärgård. Föredrar man att hålla sig inomhus kan man besöka järnvägsmuséet, hembygdsgården eller 1100-talskyrkan Ösmo kyrka med målningar av Albertus Pictor.

Hur tar man sig runt i Nynäshamn?

Nynäshamn är en liten ort och man tar sig lätt runt till fots eller på cykel. Har man bråttom någonstans går det självklart också att beställa en taxi.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.