Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Visby hamn

  • Visby övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Visby färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Visby övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Visby färjetjänster

Guide till Visby

Vad kan man göra i Visby?

Visby är sen 1995 med på Unesco's lista över världsarv och Visbys innerstad (området innanför ringmuren) är en av världens bäst bevarade medeltida städer. Här finns vindlande kullerstensgator, charmiga caféer och butiker som säljer lokalt hantverk, kläder och smycken. Under medeltidsveckan i augusti förvandlas Visby på riktigt till en medeltida stad, med tornerspel, armborsttävlingar och tidsenliga medeltidskläder. Förutom ringmuren finns det gott om kyrkoruiner i och runt Visby, mängder av medeltidshus varav det kändaste kanske är stenhuset Gamla apoteket från 1200-talet. Domkyrkan dateras även den till 1200-talet, även om den renoverats och byggts om många gånger under århundradenas lopp. Har man sett nog av gamla hus kan man ta en promenad i den vackra botaniska trädgården, nära strandpromenaden, där man kan stanna till i rosariet och riktigt förstå varför Gotland kallas för rosornas ö.

Hur tar man sig runt i Visby?

Det är en liten stad som man lättast utforskar till fots.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.