Viking Line

Viking Line erbjuder året runt dagliga överfarter mellan Finland, Åland och Sverige samt Finland och Estland.

Den inbyggda erfarenhet från Viking Line är allmänt känd för att vara en av de bästa bland färjerederier, och inte bara i Östersjöregionen. Viking Line vill se till att människor roar sig på sina fartygen och ger bra underhållning, god mat och dryck, och bra shopping för att säkerställa att alla har en bra tid.

Med en lyxig flotta av fartyg, är det ingen överraskning att mer än 6 miljoner människor väljer att resa över Östersjön med Viking Line varje år.

Använd directferries.se för att hitta Viking Line tidtabeller, priser och för att boka Viking Line biljetter. Hitta den billigasre resan för er destination? Vi jämnför Viking Line med andra alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Viking Line

Viking Line kundrecensioner

 • "mariehamn"

  Trots glömt vikingkort fick jag ändå nytta av.mitt medlemskap pga snäll personal :)

  Lennart Jansson' reste med Viking Line på Rosella

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Åland juli 2015"

  Allt till belåtenhet! Och förvånande billigt att få med husvagnen över! MVH Klas

  Lotta' reste med Viking Line på Rosella

  Lӓs mer Läs mindre
 • "På väg till Savonlinna"

  Vi hade en fantastisk överfart från Stockholm, lugnt vatten, vacker solnedgång och jättegod mat i a la carte restaurangen. En lugn och tyst natt gav god sömn och frukosten i stora matsalen var riklig, men en aning stökig. På hemresan 2 dagar senare var det svårt att få något att äta: inga reservationer togs emot i restaurangen och långa och långsamma köer till övriga matställen gjorde oss besvikna. Färjan kändes överfull av resenärer, personalen var oengagerad och synbart trötta på gästerna och det var allmänt stökigt i korridorerna innan folk kommit på plats i hytterna och blivit utspisade. Trots det var vi nöjda med resan och anser att vi fick valuta för pengarna.

  Ann-Inger' reste med Viking Line på Gabriella

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Rosella"

  Vill även kunna boka mat om man bokar med er. Insåg att om vi bokat på Viking Lines egen hemsida hade vi sluppit stå i kö och de bakom oss i kön fick även svaret att buffen var fullbokad:-(

  Michael' reste med Viking Line på Rosella

  Lӓs mer Läs mindre