Viking Line

Viking Line erbjuder dagliga överfarter året runt mellan Finland, Åland och Sverige samt Finland och Estland.

Viking Line är kända för att erbjuda sina passagerare en av de bästa färjeupplevelserna och inte bara i Östersjöregionen. Viking Line vill se till att människor roar sig på fartygen som erbjuder ett brett sortiment av underhållning, butiker och god mat och dryck.

Med sin lyxiga flotta är det ingen överraskning att fler än 6 miljoner människor väljer att korsa Östersjön med Viking Line varje år.

Viking Line var en pionjär inom linjetrafiken mellan Finland, Åland och Sverige när sträckorna började trafikeras 1959. Företaget som vi känner det idag bildades när de tre rederierna Vikinglinjen AB, Rederi AB Slite och Ålandsfärjan slogs ihop till den marknadsledande koncernen Viking Line.

Sen dess har över 50 fartyg prytts av de ikoniska röda och vita Viking Line-färgerna, från små bilfärjor till de storslagna, moderna färjorna som används idag.

Använd directferries.se för att hitta Viking Line tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Viking Line. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Viking Line med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Viking Line

Omdömen om Viking Line

 • "Super"

  En mycket bra upplevelse och vi var mycket nöjda!

  Tommyì' reste med Viking Line på Viking Grace

  Lӓs mer Läs mindre
 • "M/S Glory, vilken fin båt"

  Åkte hem från Finland från Åbo till Stockholm efter 10 dgr på bäg genom norra Sverige och ner genom Finland, en fantastisk resa! Trots att resan var på dagtid så valde vi att ta en hytt. Vi bokade en insides hytt med dubbelsäng…och den vsr sååå fin! Bra tv, dusch och bra ac. Verkligen kanon !  Åt på buffén som också var bra och satt lite på däck. Tyvärr var det en del som inte respekterade rökförbudet vilket var synd,,, Synd var också att sängkläder togs bort från hytten två tim före ankomst, lite konstigt att ligga på sängen utan lakan på täcket/kuddar… Borde väl gå att ta bort när man lägger på nya, tar ju lija lång tid att först. ta bort och sedsn öägga på nya? Tom längre tid kanske…

  Lennart Jonsson' reste med Viking Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra. Smidigt .Tyst."

  Ett utmärkt sätt att ta sig Åbo - Stockholm

  Jan' reste med Viking Line på Viking Grace

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bättre än förväntat"

  Riktigt trevligt att resa med Viking Line denna gång! Bättre säng än sist gång så den här gången kändes det som ett flytande hotell 😁

  Axel' reste med Viking Line

  Lӓs mer Läs mindre