Wasaline

Wasaline driver en populär överfarter mellan nordöstra Sverige och västra Finland.

Den dagliga färjeförbindelse går över Bottenhavet som ger en genväg mellan städerna Umeå och Vasa.

Använd directferries.se för att hitta Wasaline tidtabeller, priser och för att boka Wasaline biljetter. Hitta den billigasre resan för er destination? Vi jämnför Wasaline med andra alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Wasaline rutter och hamnar

Alla rutter med Wasaline

Wasaline kundrecensioner

 • "Min recension"

  Färjan och överfarten var OK. Med tanke på färjans ålder så kan man inte begära att allt skulle vara perfekt. Personalen var vänlig, maten bra o god. Svensk service. Vi åker gärna igen. Har även rekommenderat denna tur till Sverige. Vi kommer från södra Finland.

  Anonym' reste med Wasaline

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Sittplatser"

  Jag tror att fåtöljerna var sköna? Men dom var få! Några stycken... Sen var det hårda stolar som gällde, och när dom var slut blev det golvet! Varför inte billigare pris på hytt så hade dom utnyttjats, antar att många står tomma, eller har jag fel? Eluttag när man sitter och äter skulle jag uppskatta, för ladd av mobilen.

  Anonym' reste med Wasaline

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Måltid på färjan"

  Hej!Vi tycker att det skulle finnas möjlighet att äta lunch på båten när båten går kl 08.00. Som förslag ex fisksoppa,köttbullar för barnen. Bästa alternativet är skärgårdslunch eftersom man startat ganska tidigt på morgonen. För övrigt tyckte vi att allt var bra .

  Ingrid' reste med Wasaline

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bekväm resa"

  Att åka med Wasaline är bekvämt för mig, en snabb förflyttning från Vasa till Umeå med bilen ombord. Bra mat och trevlig personal gjorde resan angenäm. Jag kunde vila och slappna av inför den fortsatta resan på andra sidan.

  Ove Grundwall' reste med Wasaline

  Lӓs mer Läs mindre