Tallink Silja

Tallink Silja trafikerar de viktigaste sträckorna i Östersjöområdet mellan Finland, Estland, Lettland, Sverige och Åland.

Tallink har en av världens modernaste flottor och resan börjar så fort ni kliver ombord på de vackra kryssningsfartygen.

Tallink erbjuder såväl påkostade lyxkryssningar som snabba, prisvärda resor, oförglömliga semesterupplevelser och professionella affärsresor.

Tallink Silja är väl kända för sin ombordshopping och är det enda rederiet som regelbundet finns med på topp tio-listan över bästa taxfree-utbud, en lista som vanligtvis är reserverad för världens största flygplatser.

Moderbolaget Tallink är ledande inom lyxiga minikryssningar och passagerartransport i norra Östersjöområdet.

Flottan består av 16 skepp och har nyligen introducerat ett förnyelseprogram som innebär att fartygen förbättras varje år.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Tallink Siljas tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Tallink Silja

Omdömen om Tallink Silja

 • "Kan rekommenderas"

  Fick vänta 20 min på att hytten blev iordningställd. Annars inga problem

  Bert' reste med Tallink Silja på Galaxy

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Skulle gärna vilja ha mera eluttag på almänna utrummen i båten

  Dominik' reste med Tallink Silja på Galaxy/Baltic Princess

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Glatt överraskad "

  Det var svårt att veta vilken terminal båten skulle gå ifrån. På bokningsbekräftelsen stod det att vi var tvungna att hämta dom riktiga biljetterna en timme före avgång. Efter mycket letande i hamnen hittade vi tillslut rätt terminal men eftersom vi hade bil behövdes det inte. Tråkigt efter allt letande. Mkt förvånad att båten var så fräsch och att taxfreen var så stor. Gott om olika matsalar.

  Anonym' reste med Tallink Silja på Megastar

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Nöjd kund"

  Var mycket nöjd med resan generellt sett.

  Carl-johan' reste med Tallink Silja på Galaxy/Baltic Princess

  Lӓs mer Läs mindre