Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Paldiski hamn

 • Till Paldiskis hamn med bil

  Paldiski är beläget på en halvö, knappt 8 mil väster om Tallinn. Det smidigaste sättet att ta sig till hamnen är med bil. Följ bara ”Paldiski maantee” ut från Tallinn.

 • Till Paldiskis hamn med kollektivtrafik

  Ett tåg avgår var tionde minut från Tallinns Balti Jaam. Resan tar 75 minuter och kostar 16 kr.

 • Övernattning i Paldiski

  Vi kan också ordna med Hotell i Paldiski, samt i många andra städer och destinationer runtom i Europa. För mer information samt bokning, besök vår sida för Övernattning i Paldiski .

 • Paldiski övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Paldiski färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Paldiski övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Paldiski färjetjänster

Guide till Paldiski

Guide till Paldiski

Paldiski är en stad och en hamn på Pakri halvön nordvästra i Estland. Ligger cirka 45 km väster om Tallinn, är Paldiski en kommun i Harju County. Ursprungligen ett svenskt uppgörelse som kallas Ragervik som blev det en rysk flottbas under 1700-talet. Ryssarna bytte namn på det från Baltiyskiy Port (Baltic Port) - år 1762, och den estniska uttal, Paldiski, blev det officiella namnet år 1933. År 1962 blev Paldiski en sovjetisk marin atomubåt utbildningscenter. Med två landbaserade kärnreaktorer som sysselsätter cirka 16.000 personer, det var den största anläggningen i Sovjetunionen. Ryssland avstod slutligen kontrollen över kärnreaktorns anläggningar i september år 1995. Idag Paldiski är också en utbildning centrum för estniska fredsbevarande styrkor.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.