COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Eckerö Linjen

Eckerö Linjen driver färjor mellan Grisslehamn i Sverige och Eckerö på den finska ön Åland.

Resan från Grisslehamn till Eckerö tar bara två timmar och det finns många roliga saker att göra ombord för att fördriva tiden.

Eckerö Linjens är en tjänst som drivs återrunt av Ms Eckerö som har en la carte-restaurang, stort café, bar, snabbköp, konferensfaciliteter och ett lekrum.

Visa Eckerö Linjen tidtabeller, priser och boka Eckerö Linjen biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Eckerö Linjen med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Eckerö Linjen rutter och hamnar

Alla rutter med Eckerö Linjen

Omdömen om Eckerö Linjen

 • "oro inför resan"

  Jag bokade biljetten genom Direct ferries i stället för på Eckerölinjens hemsida. Jag blev orolig när jag inte kunde hitta någonting på nätet dom förklarade hur dessa (Eckerö linjen och Direct ferries) hängde ihop. Recensionerna för detta företag var urdåliga och jag blev mycket misstänksam eftersom det svenska språket på Direct ferries hemsida var så dåligt. Så, natten före avfärd ringde jag till internetbanken som rekommenderade att jag skulle spärra kortet, eftersom jag hade betalat med kortet och de skulle kunna dra samma summa flera gånger. Jag visste inte om vi hade en giltig biljett eller inte. Så, morgonen efter åkte vi iväg på vinst eller förlust. I Grisslehamn så de att det var vanligt att resenärer var förvirrade pga detta. Biljetten fungerade dock, vi hade ett bokningsnumret och vi kunde få våra boardingkort. Själva resan till Eckerö blev mycket fin och den rekommenderar jag verkligen. Men beställ biljett på Eckerö linjens hemsida! Direct ferries tar en ersättning för sitt jobb att boka biljetter, så det kostar mer att boka genom dem. Jag skulle önska att det går att hitta någon förklaring till att Direct ferries inte har något med Eckerö linjen att göra. De ordnar endast biljetter och tar lite betalt för det. Boka direkt på Eckerö linjens hemsida, så blir det enklare, särskilt om man har bil med sig.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig tur till Eckerö,"

  Det är en fin tur över till Åland med Eckerölinjen, bra utbud i taxfre butiken och på restauranger.Rent och snyggt och trevligt. Det enda jag vill klaga på är själva rederiet Direct Ferries. Helt omöjliga att få tag på och biljetten är 5 gånger så dur än om du köper från Eckerölinjen direkt. Direct ferries har urusel service och jag btalade 2500kr närjag jstället kunde köpt från Eckerölinjen eget rederi och då hade det kostat mig 380kr.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa med hund"

  Vi var två vuxna med vars en hund som reste med färjan. På våningen under cafét, finns fina soffor med bord som var perfekt för oss. Vi störde ingen och blev trevligt bemötta av personalen.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "trevlig färja."

  Trevlig båt, mer folk en vi räknade med så här sent på hösten. inget att klaga på!

  Lӓs mer Läs mindre