Långnäs till Stockholm färja

Långnäs Stockholm rutten ansluter Åland med Sverige och körs för tillfället av 2 rederier. Tallink Silja service kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid på runt 6 timmar 25 minuter när Viking Line servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 6 tim 20 min.

Så det är kombinerat 14 överfarter som erbjuds vecka på Långnäs Stockholm rutten mellan Åland och Sverige. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Långnäs till Stockholm färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Åland till Sverige sida.

Långnäs - Stockholm färjerederier

  • Tallink Silja
    • 7 Avgångar per vecka 6 tim 25 min
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Avgångar per vecka 6 tim 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Långnäs Stockholm

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Långnäs Stockholm är en bil och 1 passagerare.

Långnäs guide

Långnäs är en stad och hamn i Lumparland i Finland. Staden ligger på den östra sidan av Lumparland. Kyrkan i Lumparland, som är tillägnad St Andrew, är den äldsta bevarade träkyrkan i regionen och går tillbaka till 1720-talet. I början av 1960-talet, byggde Silja Line en färjeterminal i Långnäs, ritad av arkitekten Bengt Lundsten. Terminalen var i bruk 1965-1975 då den stängdes och revs. En ny terminal byggdes 1999 för att rymma de stora kryssningsfärjorna på rutten Stockholm-Åbo. Det används som ett alternativ till Mariehamn hamn på anslutningar med liten passagerartrafik till och från Åland.

Från Långnäs hamn, kan färjor tas till Stockholm och Åbo. Incheckning för bilar som ska till Stockholm öppnar 30 minuter före avgång och 1 timme före avgång för resor till Åbo.

Stockholm guide

Stockholm är huvudstaden i Sverige och omfattar en rad öar och ligger på Sveriges östkust, och är fortfarande en av världens vackraste och mest tilltalande städer. Där finns många vykortsscener och ändlösa byggnader i olika nyanser av terrakotta. Stockholms skyline skimrar i vattnet i Mälaren och har blå sommarhimmel, medan staden på vintern är täckt med snö. Stockholm har blivit en mycket modern stad och är känd för sin banbrytande design, mode och exceptionella nattliv, även om staden har lyckats bevara sina rötter i Gamla Stan, där du helt enkelt kan förlora dig själv i historien. Denna labyrint av slingrande kullerstensgator är baserad runt Stortorget, och på söder på ytterligare en ö, erbjuder Södermalm en bestämd bohemisk atmosfär, med många konstgallerier och historiska bostäder, och vattnet kantas av kullar .

Från stadens hamn avgår färjor till destinationer i Finland, Ryssland och Baltikum.