Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Grisslehamn hamn

  • Grisslehamn hamnadress

    Färjeläget 760 45 Grisslehamn Sverige

  • Grisslehamn övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Grisslehamn färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Grisslehamn övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Grisslehamn färjetjänster

Guide till Grisslehamn

Hur tar man sig runt I Grisslehamn?

Grisslehamns Taxi är snabbt enkelt och bekvämnt. Besökare som vill utforska staden och omgivningen kan enkelt hyra cyklar från marinan.

Vad kan man göra I Grisslehamn?

Upptäck Roslagens unika natur och kultur på nya Roslagsleden mellan Danderyd och Grisslehamn vid Ålands hav! Här väntar nära 19 mils vandring i runrik fornminnesbygd, genom orörda skogar med klara sjöar, i levande landsbygd med kossor och lamm, på historiska platser med kyrkor och slott, i skyddad natur med sällsynt fauna och flora och längs en kust som bjuder klippor, klappersten och sand vid ett oändligt vackert hav. Här finns fantastiskt vackra miljöer att cykla i. Ta dig norrut över Fogdöbron och Singöbron. Små stigar och grusvägar med havsutsikt. Hitta din egen badklippa på gångavstånd från cykeln. Du kan paddla i vattnen kring Grisslehamn. På insidan, som vi säger här, ligger Singöfjärden med öar och härliga paddelvatten. I vattnen kring Grisslehamn finns aven goda möjligheter till ett lyckat fiske. Det finns också ett museum i hamnen tillägnad målaren, illustratören och författaren, Albert Engstrom, som bodde i staden i början av 20-talet. Många av hans verk visas på museet. I utkanten av staden hittar du sin konststudio på klipporna och tittar över havet.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.