Helsingfors
Stockholm
Färjor till Sverige
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Helsingfors - Stockholm är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Helsingfors till Stockholm

Jämför och boka din Helsingfors Stockholm färjebiljett som seglar från Finland till Sverige nu på [--Website--] och du kan spara pengar på din resa!

Använd vår Helsingfors Stockholm färjeguide för att hitta allt du behöver veta för att boka din resa till Sverige där seglingar på rutten Helsingfors Stockholm är inkluderade och där du också kan se om det finns erbjudanden på några andra rutter.

Få ett prisförslag eller att boka en färja till Sverige kan inte bli lättare. Allt du behöver göra är att välja Helsingfors till Stockholm från menyn till vänster, fylla i antal passagerare och klicka på sök!

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Helsingfors till Stockholm?

  Färjeresan från Helsingfors till Stockholm tar ungefär 0h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Helsingfors till Stockholm?

  Priserna för färjan mellan Helsingfors - Stockholm varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Helsingfors - Stockholm?

  0 färjebolag trafikerar sträckan mellan Helsingfors och Stockholm, dessa är
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Helsingfors - Stockholm?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Helsingfors - Stockholm, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Helsingfors - Stockholm?

  Nej, du kan inte resa utan bil på denna sträcka.
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Helsingfors - Stockholm?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Helsingfors - Stockholm?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Helsingfors till Stockholm?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Helsingfors och Stockholm.

Så tycker våra kunder om Färjor från Helsingfors till Stockholm

 • "Är nöjd"

  Allting var bra!

  'Silja Serenade' travelled on Silja Serenade

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fantastiska framträdanden!"

  Hej. Vilken tur att vi fick se den mycket roliga teater-! och dansföreställningen som de professionella argentinska tangodansarna bjöd på! Och vilka vackra klänningar kvinnorna hade på sig! Att dessutom samma kväll bli bjuden på strålande musik av på de 4 sydafrikanska sångarna. Båda inslagen show när den är som bäst!Tack för en härlig kväll på Silja line

  'Silja Symphony' travelled on Silja Symphony

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fin ordning"

  Imponerande att ni lyckas ordna det så väl för så många. Åt middag i den fina matsalen med ett begränsat antal gäster. Vårt sällskap på fem personer var översvallande positiva över maten och servicen. Har bara en anmärkning att framföra: Min hustru och jag planerade att äta frukost kl. 07 men kön var oändligt lång så vi gick till typ en coffee shop och betalade kontant för havregrynsgröt, frukost och kaffe + påtår. Senare gick vi tillbaka till stora matsalen någon timme senare för att äta filmjölk. Hovmästaren tittade på vår biljett och sa att vi hade betalt för att äta frukost i den fina matsalen (där vi ätit middag kvällen före) varpå vi gick dit och åt frukost nr 2 (delikat) som inleddes med mousserande vin. Anmärkningen består alltså i att vi inte visste att vi hade access till den senare frukosten nr 2. Men fint var det!

  'Mariella' travelled on Mariella

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mycket bra på det hela taget"

  Helsingfors till Stockholm med mc. Bokade genom Direct Ferries och fick på hemsidan genast upp förslag till tydliga bokningsalternativ med förmånligt totalpris. Servicen på båten var toppen, jättebra mat inte minst bra för mig som vegetarian. All personal var mycket trevliga och kompetenta vilket jag bland annat uppskattade vid uppställning av mc.

  'Silja Serenade' travelled on Silja Serenade

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Helsingfors

Finlands huvudstad Helsingfors ligger i landskapet Nyland vid Finska viken i södra delen av landet. Staden är belägen ca 8 mil norr om Tallinn, 40 mil öster om Stockholm och 30 mil väster om St Petersburg i Ryssland. Det är en av norra Europas kulturella, ekonomiska och politiska centrum.
Här finns många intressanta muséer att besöka, t ex Helsingfors nationalmuseum som innehåller samlingar från förhistorisk tid fram nutid. Man får heller inte missa den stora sjöfästningen Sveaborg som finns med på Unesco:s världsarvslista. Den ligger utspridd över flertalet öar precis utanför Helsingfors.

Helsingfors hamn är den största i Finland och näst största i Norden, med hela sex passagerarterminaler. Det går färjor härifrån till Stockholm, Travemünde i Tyskland och Estlands huvudstad Tallinn.


Guide till Stockholm

Sveriges huvudstad Stockholm ligger utspridd över flertalet öar på Sveriges östkust och betraktas av många som en av världens vackraste huvudstäder. Sommartid ger de ljusa kvällarna och nätterna staden ett magiskt skimmer, och om vintern är staden, med lite tur, täckt av ett gnistrande snötäcke som lyser upp i mörkret.

Den supermoderna staden är känd för sin design, mode och livliga nattliv men i Gamla stan kan besökare ta del av det historiska Stockholm, med smala gränder, kullerstenstorg och marknader.

Går man vidare söderut över Skeppsbron kommer man till Södermalm, Stockholms hipsterhjärta, med många alternativa kaféer, barer och butiker.

Från Stockholms hamnar avgår färjor till Finland, Ryssland och Baltikum.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.