COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tallinn - Stockholm är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Tallinn till Stockholm färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Estland till Sverige

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Tallinn och Stockholm

  • 3 Sailings Weekly 17 hr 30 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 16 hr
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 20 hr 50 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Tallinn till Stockholm

 • "Bra resa"

  Färjan var inte lika bra som Stockholm Helsingfors färjan. Men den var rolig ändå. Enda dåliga var att vi ville ha ett bored i restaurangen men det kunde vi inte få på 3 timmar och under den tiden fanns det knapp något folk i din. Det var bara en liten sak för hela resan var rolig ändå.

  'Victoria I' travelled on Victoria I

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Tallinn - Stockholm"

  Tänk på att det kan ta minst en timme eller mer vid avgång vid destination. Dyrt med mat på båten. Välstädad och ventilerad kabin. Lite välhögt volym med flera liveüerformers, tv och karaoke överallt.

  'Princess Anastasia' travelled on Princess Anastasia

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt nöjd"

  Väldigt bra övernattsnings resa. I tid, bra mat och är nöjd.

  'Victoria I' travelled on Victoria I

  Lӓs mer Läs mindre
 • "tallink silja"

  Utmärkt service, speciellt i taxfreen. Personalen var vänliga och glad att hjälpa. Har aldrig åkt på dessa färjor innan och var imponerad lver hur stor den var. Det var en bra resa och kommer ihåg det som en av höjdpunkterna på min norra Europa resa.

  'Baltic Queen' travelled on Baltic Queen

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Tallinn till Stockholm

Tallinn Stockholm-linjen går mellan Estland och Sverige och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Tallink Silja kör upp till 3 gånger vecka, St Peter Line 1 gånger per vecka & Viking Line kör upp till 6 gånger vecka.

Det är totalt 10 avgångar vecka på sträckan Tallinn Stockholm mellan Estland och Sverige ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Tallinn

Estlands huvudstad Tallinn ligger på landets nordkust vid Finska viken, ca 8 m söder om Helsingfors, öster om Stockholm och väster om St Petersburg i Ryssland. Gamla stan utsågs av Unesco till världskulturarv 1997, och 2011 var Tallinn Europas kulturhuvudstad tillsammans med Åbo.
Staden är Estlands ekonomi- och affärscentrum. Näringslivet domineras av estniska företag, men i Tallinn har även Nokia och Ericsson kontor, samt de svenska bankerna Swedbank och Nordea. Turismen har stor betydelse för den lokala ekonomin.

Från Tallinns hamn avgår färjor till Finland och Sverige. 6 miljoner passagerare passerar varje år genom den stora färjeterminalen där det finns butiker, café och avgångshallar.
Förutom passagerarfärjor lägger även kryssningsfartyg och snabbfärjor till här under sommarmånaderna. Härifrån går dagliga färjor till Stockholm och Helsingfors. Färjan till St Petersburg i Ryssland avgår två gånger per vecka.


Guide till Stockholm

Sveriges huvudstad Stockholm ligger utspridd över flertalet öar på Sveriges östkust och betraktas av många som en av världens vackraste huvudstäder. Sommartid ger de ljusa kvällarna och nätterna staden ett magiskt skimmer, och om vintern är staden, med lite tur, täckt av ett gnistrande snötäcke som lyser upp i mörkret.

Den supermoderna staden är känd för sin design, mode och livliga nattliv men i Gamla stan kan besökare ta del av det historiska Stockholm, med smala gränder, kullerstenstorg och marknader.

Går man vidare söderut över Skeppsbron kommer man till Södermalm, Stockholms hipsterhjärta, med många alternativa kaféer, barer och butiker.

Från Stockholms hamnar avgår färjor till Finland, Ryssland och Baltikum.