Färja från Tallinn till Stockholm

Tallinn Stockholm-linjen går mellan Estland och Sverige och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Tallink Silja kör upp till 7 gånger vecka, Viking Line 7 gånger per vecka & St Peter Line kör upp till 1 gånger vecka.

Det är totalt 15 avgångar vecka på sträckan Tallinn Stockholm mellan Estland och Sverige ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Tallinn och Stockholm

 • Tallink Silja
  • 7 avgångar per vecka 17 tim 15 min
  • Få pris
 • Viking Line
  • 7 avgångar per vecka 20 tim 50 min
  • Få pris
 • St Peter Line
  • 1 avgång(ar) per vecka 16 tim
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Tallinn Stockholm

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Tallinn Stockholm-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Tallinn till Stockholm

 • "Tallinn - Stockholm"

  Tänk på att det kan ta minst en timme eller mer vid avgång vid destination. Dyrt med mat på båten. Välstädad och ventilerad kabin. Lite välhögt volym med flera liveüerformers, tv och karaoke överallt.

  'Christine' reste Tallinn Stockholm med St Peter Line på Princess Anastasia

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Färjan var inte lika bra som Stockholm Helsingfors färjan. Men den var rolig ändå. Enda dåliga var att vi ville ha ett bored i restaurangen men det kunde vi inte få på 3 timmar och under den tiden fanns det knapp något folk i din. Det var bara en liten sak för hela resan var rolig ändå.

  'Stephen' reste Tallinn Stockholm med Tallink Silja på Victoria I

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt nöjd"

  Väldigt bra övernattsnings resa. I tid, bra mat och är nöjd.

  'Jeffrey' reste Tallinn Stockholm med Tallink Silja på Victoria I

  Lӓs mer Läs mindre
 • "tallink silja"

  Utmärkt service, speciellt i taxfreen. Personalen var vänliga och glad att hjälpa. Har aldrig åkt på dessa färjor innan och var imponerad lver hur stor den var. Det var en bra resa och kommer ihåg det som en av höjdpunkterna på min norra Europa resa.

  'Jennifer' reste Tallinn Stockholm med Tallink Silja på Baltic Queen

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Tallinn

Estlands huvudstad Tallinn ligger på landets nordkust vid Finska viken, ca 8 m söder om Helsingfors, öster om Stockholm och väster om St Petersburg i Ryssland. Gamla stan utsågs av Unesco till världskulturarv 1997, och 2011 var Tallinn Europas kulturhuvudstad tillsammans med Åbo.
Staden är Estlands ekonomi- och affärscentrum. Näringslivet domineras av estniska företag, men i Tallinn har även Nokia och Ericsson kontor, samt de svenska bankerna Swedbank och Nordea. Turismen har stor betydelse för den lokala ekonomin.

Från Tallinns hamn avgår färjor till Finland och Sverige. 6 miljoner passagerare passerar varje år genom den stora färjeterminalen där det finns butiker, café och avgångshallar.
Förutom passagerarfärjor lägger även kryssningsfartyg och snabbfärjor till här under sommarmånaderna. Härifrån går dagliga färjor till Stockholm och Helsingfors. Färjan till St Petersburg i Ryssland avgår två gånger per vecka.

Guide till Stockholm

Sveriges huvudstad Stockholm ligger utspridd över flertalet öar på Sveriges östkust och betraktas av många som en av världens vackraste huvudstäder. Sommartid ger de ljusa kvällarna och nätterna staden ett magiskt skimmer, och om vintern är staden, med lite tur, täckt av ett gnistrande snötäcke som lyser upp i mörkret.

Den supermoderna staden är känd för sin design, mode och livliga nattliv men i Gamla stan kan besökare ta del av det historiska Stockholm, med smala gränder, kullerstenstorg och marknader.

Går man vidare söderut över Skeppsbron kommer man till Södermalm, Stockholms hipsterhjärta, med många alternativa kaféer, barer och butiker.

Från Stockholms hamnar avgår färjor till Finland, Ryssland och Baltikum.