Tallinn till Stockholm färja

Tallinn Stockholm rutten ansluter Estland med Sverige och körs för tillfället av 2 rederier. Tallink Silja service kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid på runt 17 timmar 15 minuter när St Peter Line servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 16 tim.

Så det är kombinerat 8 överfarter som erbjuds vecka på Tallinn Stockholm rutten mellan Estland och Sverige. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Tallinn till Stockholm färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Estland till Sverige sida.

Tallinn - Stockholm färjerederier

  • Tallink Silja
    • 7 Avgångar per vecka 17 tim 15 min
    • Få pris
  • St Peter Line
    • 1 Avgång per vecka 16 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Tallinn Stockholm

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Tallinn Stockholm är en bil och 2 passagerare.

Tallinn guide

Tallin är en stad i Estland som ligger på den norra kusten vid stranden av Finska viken och ca 80 km söder om Helsingfors, öster om Stockholm och väster om S: t Petersburg. Tallins Gamla stan har förklarats som världsarv av UNESCO, och staden var en europeisk kulturhuvudstad år 2011 tillsammans med Åbo i Finland. Tallinn är den finansiella och affärs huvudstaden i Estland och staden gynnas av hög ekonomisk frihet, liberal ekonomisk politik och har en mycket diversifierad ekonomi med särskilda styrkor inom informationsteknik, turism och logistik.

Hamnen i Tallinn har fungerat som en mötesplats för de kommersiella förbindelserna mellan öst och väst genom historien. Hamnen erbjuder överfarter till finska och svenska destinationer med färja. Tallins passagerarterminaler hanterar sex miljoner passagerare per år och har flera butiker, ett kafé och bekväma lounger. Hamnen används till både kryssningsfartyg, passagerarfärjor, och under sommarmånaderna även för höghastighetsfärjor. Det finns dagliga avgångar mellan Stockholm och Tallinn och Helsingfors.

Stockholm guide

Stockholm är huvudstaden i Sverige och omfattar en rad öar och ligger på Sveriges östkust, och är fortfarande en av världens vackraste och mest tilltalande städer. Där finns många vykortsscener och ändlösa byggnader i olika nyanser av terrakotta. Stockholms skyline skimrar i vattnet i Mälaren och har blå sommarhimmel, medan staden på vintern är täckt med snö. Stockholm har blivit en mycket modern stad och är känd för sin banbrytande design, mode och exceptionella nattliv, även om staden har lyckats bevara sina rötter i Gamla Stan, där du helt enkelt kan förlora dig själv i historien. Denna labyrint av slingrande kullerstensgator är baserad runt Stortorget, och på söder på ytterligare en ö, erbjuder Södermalm en bestämd bohemisk atmosfär, med många konstgallerier och historiska bostäder, och vattnet kantas av kullar .

Från stadens hamn avgår färjor till destinationer i Finland, Ryssland och Baltikum.