Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Åbo hamn

  • Åbo övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Åbo färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Åbo övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Åbo färjetjänster

Guide till Åbo

Guide till Åbo

Turku är den äldsta staden och den första huvudstaden i landet, som ligger i sin region, Egentliga Finland. Namnet kommer från en slavisk ordet "torg" - vilket innebär en marknadsplats. Den svenska namnet på staden är Åbo - med hänvisning till de första nybyggarna vid floden, "a". Åbo föddes längst floden Aura och det är en av de bästa attraktionerna i staden. Under de senaste århundradena har staden träffats av krig och invasioner, bränder, skadedjur och andra katastrofer. Efter den stora branden som förstörde nästan hela centrum år 1827 framkom det ur askan med förnyad kraft. Den zcars arkitekt CL Engel gav staden en ny statsplan med några ståtliga byggnader. Åbo har ett livligt och mångsidigt kulturliv: flera teatrar, en stad Philharmonic Orchestra, kammarmusik, jazz & rock etc. Åbo musikfestspel och Rockfestival Ruisrock är bland de äldsta i Finland och även i hela Skandinavien.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.