COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Palma - Ibiza är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Mallorca till Ibiza

Rederier som åker mellan Palma och Ibiza

    • 9 Sailings Weekly 2 hr 15 min
    • Get price
    • 4 Sailings Weekly 3 hr 30 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 3 hr 45 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 4 hr
    • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Palma till Ibiza

  • "En day på Ibiza"

    Man kunde inte sova eller läsa en bok pga att tv apparaterna var på så hög volym. Det borde finnas ett tystare area. Sätena var också ganska slitna.

    'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

    Lӓs mer Läs mindre
  • "Bra!"

    Allting gick bra. Bekväma säten och i tid. Kommer åka med Balearia igen!

    'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

    Lӓs mer Läs mindre

Färja från Palma till Ibiza

Palma Ibiza-linjen går mellan Mallorca och Ibiza och trafikeras för tillfället av 4 rederier. Balearia kör upp till 9 gånger vecka, Trasmediterranea 4 gånger per vecka, Grandi Navi Veloci 7 gånger per vecka & Trasmed GLE kör upp till 2 gånger vecka.

Det är totalt 22 avgångar vecka på sträckan Palma Ibiza mellan Mallorca och Ibiza ombord 4 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Palma

Palma är huvudstaden i Balearerna och ligger på den södra kusten av den spanska ön Mallorca. Staden ligger i Palmabukten och norr och väster om staden ligger Serra de Tramuntana, en stor bergskedja på ön som har förklarats som världsarv av UNESCO. Staden kan spåra sin historia tillbaka till romartiden där det var ett romersk läger. Staden har också varit under inflytande av det bysantinska riket, morer och slutligen James I av Aragonien.

Idag är staden ett stort turistmål. Sevärdheter i staden inkluderar La Seu, stadens katedral som ursprungligen byggdes på platsen för en tidigare moské. Byggandet av katedralen inleddes 1229 och slutfördes under 1601. Parc de la Mar (havspark) vetter mot katedralen i söder, och mellan de båda ligger stadens murar. Här kan du koppla av under det stora blå och gula solskyddet som skuggar en rad av träbänkar.

Palma hamn ligger på den sydvästra sidan av staden och ger utmärkt utsikt över katedralen när färjorna avgår. Den livliga hamnen har goda förbindelser till större vägar som leder ut ur staden. Destinationer tillgängliga från hamnen omfattar Ibiza, Mahon, Barcelona, Valencia och Denia.


Guide till Ibiza

Ibiza ligger i Medelhavet öster om den spanska halvön och är en av Balearerna. Ibiza som omfattar 572 km2 finns en hel värld i miniatyr, och sträcker sig från kusten inåt landet. Ibiza -med sin släta är hjälp tillsammans med Formentera utgör de så kallade Pitiusas öar. De greker kallade dem som öarna tallarna Ibiza själv är den större av de två. Den äldsta delen av Ibiza stad var första som sattes av fenicierna och är fortfarande innesluten av väggarna byggda på 1600-talet för att hålla turkiska pirater ute. I dag är de smala kullerstensgator flankerade av vackra medeltida herrgårdar. Katedralen är på den högsta punkten nära slottet. Gå runt väggarna för att få en känsla av det strategiska läget. Förutsättningarna är idealiska för dykning runt kusten av Ibiza med klart vatten och vattentemperaturer på upp till 26 grader Celsius (80F) i sommar. Havsbotten i Las Salinas nationalpark är ett världsarv på grund av den ekologiska betydelsen av de sjöfräs som växer där.