Corsica Ferries

Corsica Sardinia Ferries anordnar färjeöverfarter från Frankrike och Italien till Korsika, Sardinien och Elba, samt vissa rutter mellan öarna.

Rederiet grundades av Pascal P. Lota i slutet av 60-talet och färjan Corsica Express trafikerade den första rutten mellan Korsika och Italien.

Corsica Ferries har blivit det ledande privatägda rederiet för överfarter till Korsika och Sardinien sedan starten för över 40 år sedan och deras företagsfilosofi är att erbjuda säkra och prisvärda resor.

Över tre miljoner passagerare har välkomnats ombord under årens lopp, varav ungefär två tredjedelar åkt till Korsika.

Alla Corsica Ferries restauranger är medlemmar i det berömda gastronomiska sällskapet Chaîne des Rôtisseurs - en garanti för mat i toppklass och skickliga kockar.

Corsica Sardinia Ferries avgår upp till 15 gånger per dag till Korsika och Sardinien och upp till 7 gånger per dag till den toskanska ön Elba.

Visa Corsica Ferries tidtabeller, priser och boka Corsica Ferries biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Corsica Ferries med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Corsica Ferries

Omdömen om Corsica Ferries

 • "Toulon - Alcudia "

  Bekväm och lugn tyst tur. Kommer att göra om det.

  Staffan' reste med Corsica Ferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Alcudia - Toulon"

  Förutom försenad avresa p ga kraftiga vindar var allt bra

  Anonym' reste med Corsica Ferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fräsch båt"

  Det går snabbt att komma ombord och det är rulltrappor som tar oss upp till receptionen där det finns ett bagagerum. Gott om sittplatser, frukosten är förbeställd och det går mycket snabbt och smidigt att hämta den. Personalen är snabb på att duka av brickorna och hålla rent. En videofilm snurrar och visar hur vältränad personalen är inför en eventuell olycka. Tyvärr är det irriterande musik i alla avdelningar, där sätter sig många i trappor och utomhus.

  Björn' reste med Corsica Ferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Positiv upplevelse"

  Mycket trevlig personal, rent och god mat! Smidig och snabb in och ut checkning hytterna. Försenad avgång men körde in tiden o ankom på tid i Nice.

  Mats' reste med Corsica Ferries

  Lӓs mer Läs mindre