Färja från Livorno till Bastia

Livorno Bastia-rutten går mellan Italien och Korsika och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Corsica Ferries trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per dag med en restid på runt 4 timmar 25 minuter när Moby Lines servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 4 tim 30 min.

Det finns totalt 28 linjer att välja på vecka om du vill åka Livorno Bastia-rutten mellan Italien och Korsika. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Livorno och Bastia

  • Corsica Ferries
    • Avgår 3 gånger per dag 4 tim 25 min
    • Få pris
  • Moby Lines
    • 7 avgångar per vecka 4 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Livorno Bastia

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Livorno Bastia-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Livorno

Livorno är en stad och hamn som ligger på i liguriska havet på den västra kusten i Toscana i Italien. Den nya Venedig-distriktet i staden har behållit mycket av sin ursprungliga gatunät och arkitektur inklusive dess broar, smala gränder, adelsmänshus och nätverk av kanaler som används för att ansluta sina lager till hamnen. Staden har många neo-klassiska byggnader, parker, museer och kulturinstitutioner. Museo Mascagnano innehåller minnessaker, dokument och operor av den store kompositören Pietro Mascagni, som bodde i staden. Varje år spelas några av hans operor raditionellt under lyriska musiksäsongen, som organiseras av den traditionella teatern i Livorno.

Livorno är den tredje största hamnen på den västra kusten av Italien och erbjuder många tjänster, från lastfrakt till passagerarfärjor. Hamnen har moderna faciliteter inklusive rullstolsramper och toaletter och dusch för resenärer. Den har också barer, restauranger, passagerar service kiosker, ett konferenscenter, banker och många ytterligare tjänster. Från hamnen finns det färjeförbindelser till Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari och Tunisien.

Guide till Bastia

Bastia är Korsikas näst största stad och ligger på Korsikas östkust med utsikt til Italiens toscanska skärgårdar. Direkt till norr och nås med bil eller buss finnsle Cap Corse, en vild halvö översållad med Genua-torn och ett stort naturreservatet som har blivit ett vandrare paradis. Liksom många korsikanska städer utgör historien om Bastia som börjar med Genua som kontrollerade ön från den 14: e århundradet, även om senare århundraden har satt sina spår - Särskilt från barocken till 1900-talet. Den gamla hamnen (Vieux Port) på den södra delen av staden är ett bra ställe att ta en promenad runt hamnen för att se de fina byggnader ( påminner om de vi kan se i Venedig) grupperade runt fiske och njutningsport. Från hamnen kan du vandra genom Romieu Garden Att nå citadellet ovanför dörren Vilken är den ursprungliga Genua stad som skyddas av försvarsmurar tillkom under 15th Century, Inklusive Porte Ludvig XVI genom vilken du anger Citadellet.

Den hamn i Bastia tar dig till Frankrike (Marseille, Nice och Toulon) och Italien (Genua, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona, Portoferraio).