Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Bastia hamn

  • Bastia hamn med bil

    Bastia hamn ligger i den norra spetsen av ön Korsika. Från norr (Cap Corse) följ D80 och därefter följ skyltarna till hamnen. Från söder (Ajaccio, Corte, Porto-Vecchio) följ kusvägen och därefter skyltarna till hamnen.

  • Bastia hamn med tåg

    Det finns tågförbindelser från Bastia till Ajaccio och Calvi. Järnvägsstationen ligger bara ett stenkast från hamnen, på 'Rond-point Maréchal Leclerc', men det finns också taxibilar som ni kan ta. För mer information om tåg på Korsika besök Korsika tågtjänster hemsida.

  • Bastia övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Bastia färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Bastia övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Bastia färjetjänster

Guide till Bastia

Guide till Bastia

Bastia är en stad och kommun i norra Korsika, i Frankrike. År 1811 utsåg Napoléon (denfranska kejsaren) Ajaccio som huvudstaden på ön, då uppstoden en rivalitet mellan de två städerna så då etablerade Bastia en starkare handel position med det franska fastlandet.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.