Moby Lines

Moby Lines har 130 års erfarenhet inom färjebranschen och förbinder det italienska fastlandet med öarna Sardinien, Korsika och Elba.

Med Moby Lines får ni varje dag och under varje säsong en bra resa i en komfort som vanligtvis är reserverad för kryssningsfartyg mellan Italien, Sardinien, Korsika och Elba.

Er semester börjar redan när ni väl kliver ombord med trevliga omgivningar och en skön atmosfär.

Moby Lines Fast Cruise färjor har en speciell karaktär som återspeglas i atmosfären ombord och uppfyller önskemålen hos varje resenär.

Moby Lines väl utrustad för att göra er resa så trevlig och avkopplande som möjligt med sitt stora urval av avresehamnar och färjerutter.

Med directferries.se kan ni hitta Moby Lines titabeller, resor och boka Moby Lines biljetter. Vi jämnför också Moby Lines med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Moby Lines

Omdömen om Moby Lines

 • "minnesvärd resa"

  i åkte från Santa Teresa di Gallura på Sardinien till Bonifacio på Korsika, en fantastiskt fin utflykt som vi kan rekommendera.Det fungerade jättebra med fäjeresan som vi hade bokat redan hemifrån.Vi är mycket nöjda.

  Sven' reste med Moby Lines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt bra"

  Väldigt glatt överraskad, kommer åka igen!

  Olgica ' reste med Moby Lines på Moby Otta

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Chivitavecchia - Olbia"

  Bra väl. Bra pris. Checkade in i Civitavecchia och det var 12 euro billigare online.

  Anonym' reste med Moby Lines på Moby Freedom

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Till Korsika"

  Utmärkt timing. Anlände och avgick i tid. Ren och städad färja och det fanns gott om utrymme. Internetet fungerade inte dock. Det var inte så bra tycker jag. Toaletterna borde ha rengjorts också.

  Aleksandar' reste med Moby Lines

  Lӓs mer Läs mindre