COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Moby Lines

Moby Lines har 130 års erfarenhet inom färjebranschen och förbinder det italienska fastlandet med öarna Sardinien, Korsika och Elba.

Med Moby Lines får ni varje dag och under varje säsong en bra resa i en komfort som vanligtvis är reserverad för kryssningsfartyg mellan Italien, Sardinien, Korsika och Elba.

Er semester börjar redan när ni väl kliver ombord med trevliga omgivningar och en skön atmosfär.

Moby Lines Fast Cruise färjor har en speciell karaktär som återspeglas i atmosfären ombord och uppfyller önskemålen hos varje resenär.

Moby Lines väl utrustad för att göra er resa så trevlig och avkopplande som möjligt med sitt stora urval av avresehamnar och färjerutter.

Med directferries.se kan ni hitta Moby Lines titabeller, resor och boka Moby Lines biljetter. Vi jämnför också Moby Lines med alternativa rederier.

Alla rutter med Moby Lines

Omdömen om Moby Lines

 • "Super!"

  Mycket bra om du har mindre barn med dig. Stor lekplats och stor plats att se barnfilm på. Toppen för föräldrar!! Maten var dyr men det hade vi förväntat oss.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mycket smidig färja"

  Färjorna till Elba var helt fantastidka. Det fungerade perfekt utan några som helst konstighet. Jag rekomenderar verkligen Directferries.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra rederi! "

  Lite svårt att hitta till rätt hamn. Koordinaterna på hemsidan stämmer inte! Bra kompetent personal. Smidig o snabb resa.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Punkligt och som man förväntar sig"

  Färjan avgick enligt tid och kom fram något före utsatt tid.

  Lӓs mer Läs mindre