Moby Lines

Moby Lines har 130 års erfarenhet inom färjebranschen och förbinder det italienska fastlandet med öarna Sardinien, Korsika och Elba.

Med Moby Lines får ni varje dag och under varje säsong en bra resa i en komfort som vanligtvis är reserverad för kryssningsfartyg mellan Italien, Sardinien, Korsika och Elba.

Er semester börjar redan när ni väl kliver ombord med trevliga omgivningar och en skön atmosfär.

Moby Lines Fast Cruise färjor har en speciell karaktär som återspeglas i atmosfären ombord och uppfyller önskemålen hos varje resenär.

Moby Lines väl utrustad för att göra er resa så trevlig och avkopplande som möjligt med sitt stora urval av avresehamnar och färjerutter.

Med directferries.se kan ni hitta Moby Lines titabeller, resor och boka Moby Lines biljetter. Vi jämnför också Moby Lines med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Moby Lines

Omdömen om Moby Lines

 • "Punkligt och som man förväntar sig"

  Färjan avgick enligt tid och kom fram något före utsatt tid.

  Fredrik' reste med Moby Lines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ok resa.."

  Helt OK resa, tråkigt att det inte finns någon WiFi ombord. Rätt dyrt att handla ombord. Ta absolut en hytt, det är värt det.

  Roberto' reste med Moby Lines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bonifacio och Santa Teresa Di Gallura"

  Allt gick lätt och smidigt, in check, avfärd och ankomst i tid. Mycket vacker båttur!

  Anonym' reste med Moby Lines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "minnesvärd resa"

  i åkte från Santa Teresa di Gallura på Sardinien till Bonifacio på Korsika, en fantastiskt fin utflykt som vi kan rekommendera.Det fungerade jättebra med fäjeresan som vi hade bokat redan hemifrån.Vi är mycket nöjda.

  Sven' reste med Moby Lines

  Lӓs mer Läs mindre