Piombino
Olbia
Färjor till Sardinien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Piombino - Olbia är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Piombino till Olbia

Piombino Olbia-rutten går mellan Italien och Sardinien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Moby Lines. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 5 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Piombino Olbia-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Piombino till Olbia?

  Färjeresan från Piombino till Olbia tar ungefär 5h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Piombino till Olbia?

  Priserna för färjan mellan Piombino - Olbia varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Piombino - Olbia?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Piombino och Olbia, dessa är
  • Moby Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Piombino - Olbia?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Piombino - Olbia, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Piombino - Olbia?

  Ja, mellan Piombino - Olbia kan du resan utan bil med
  • Moby Lines
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Piombino - Olbia?

  Ja, du kan resa med bil mellan Piombino - Olbia med
  • Moby Lines
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Piombino - Olbia?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Piombino till Olbia?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Piombino och Olbia.

Guide till Piombino

Piombino är en stad belägen i provinsen Livorno i Toscana, Italien. Staden ligger på gränsen mellan Liguriska havet och Tyrrenska havet, framför ön Elba och på norra sidan av Maremma. Stadens gamla centrum går tillbaka till den tid då det var en etruskisk hamn. Staden var också en viktig hamn på medeltiden i republiken Pisa. Om du besöker staden i augusti så har du chansen att delta i "Agosto con Gusto," en stor mat och vinmässa som hyllar de kulturella och kulinariska traditionerna i Piombino. Museet för citadellet och staden är det perfekta stället att ta reda på mer om stadens förhistoriska, etruskiska och romerska förflutna. Längs med kusten finns ett antal cykel- och vandringsstigar som leder genom busksnår till den moderna turisthamnen Salivoli och förbi ett antal familjeägda källare öppna för besök och vinprovningar.

Från hamnen i Piombino avgår färjorna direkt till öarna i Toskanska arkipelagen (Elba ligger bara 10 km från kusten), samt till Sardinien och Korsika.


Guide till Olbia

Den italienska staden Olbia, i nordöstra delen av ön Sardinien är kanske inte lika tilltalande som Alghero eller Cagliari, men är ändå en populär destination. Den har sin egen flygplats och tar emot färjor från fastlandet, i egenskap av en inkörsport till Costa Smeralda och tillhandahålla faciliteter och tjänster för turister. Den gamla delen av Olbia har romerska bad, en imponerande granitkyrka och andra historiska monument, plus det finns många barer och restauranger för där besökarna att njuta av. Stadens huvudattraktion är den medeltida Pisan-romanska kyrkan, uthuggen ur Galluran granit. I apsen finns två 13-talet fresker, skildrar den vänstra en San Simplicio, skyddshelgon för Olbia. Festa di San Simplicio, Olbia största festival, firas i tre dagar i mitten av maj.

Olbia hamn är på en ö kopplad till staden av en lång gångbro. Bilfärjor ansluter Olbia med fastlandet italienska destinationer, inklusive Genua och Civitavecchia, nära Rom. ASPO buss nummer 9 ansluter porten med staden. Ytterligare destinationer är tillgängliga från Golfo Aranci, en port till norr om Olbia.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.